- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Szerintem meg az a szomorú, ha ezt valaki így gondolja, már mégis mi a francért kellene ismernie egy usernek az andoidot? Még ha lenne is ilyen készülékem, akkor sem kéne ismernem, csak használnom (más kérdés, hogy akkor úgyis utánajárok, mert érdekel). Attól, hogy valaki lát ilyet TV-ben, vagy a havernál működés közben, még nem fogja ismerni.
-
upszilon
őstag
...miért lenne szomorú? Lovagolni sem tudok, pedig a középkorban azt mondták, hogy anélkül nem férfi a férfi. Valahol pedig ez is egy középkor. Az elektromos kézikütyük középkora. Lesz ez még másképp is, figyeld meg. Nem olyan nagy baj, ha az embernek kimarad ez-az ebből a sötét korból, amikor nem a gép van az emberért, hanem jórészt fordítva. Mert mi a szarért én tanuljam meg az ő nyelvét, amikor ő van értem?
...és egyébként "qujvasok" pénzt spóroltam azzal, hogy nem veszem meg ezekből a kis szarokból a legújabbat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest