- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Szerintem meg az a szomorú, ha ezt valaki így gondolja, már mégis mi a francért kellene ismernie egy usernek az andoidot? Még ha lenne is ilyen készülékem, akkor sem kéne ismernem, csak használnom (más kérdés, hogy akkor úgyis utánajárok, mert érdekel). Attól, hogy valaki lát ilyet TV-ben, vagy a havernál működés közben, még nem fogja ismerni.
-
upszilon
őstag
...miért lenne szomorú? Lovagolni sem tudok, pedig a középkorban azt mondták, hogy anélkül nem férfi a férfi. Valahol pedig ez is egy középkor. Az elektromos kézikütyük középkora. Lesz ez még másképp is, figyeld meg. Nem olyan nagy baj, ha az embernek kimarad ez-az ebből a sötét korból, amikor nem a gép van az emberért, hanem jórészt fordítva. Mert mi a szarért én tanuljam meg az ő nyelvét, amikor ő van értem?
...és egyébként "qujvasok" pénzt spóroltam azzal, hogy nem veszem meg ezekből a kis szarokból a legújabbat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest