Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Gaming notebook topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Milyen videókártyát?
 - OLED TV topic
 - Milyen TV-t vegyek?
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

->Raizen<-
veterán
válasz

rup1u5

üzenetére
						Hát igen, az órajel vezérlése is a referencia r9 290-nek eléggé kaotikus volt, droppolt hogy ne hevüljön túl, ugyan azokat a jelenségeket tudom leírni mikro akadások, fps drop hegyek. Ja meg akkora hangorkánja volt a hűtőjének hogy az durva, az egész asztal, meg a gépház beleremegett amikor elkezdett dolgozni!
 Tényleg egy nulldózer volt az asztalomon jó 3 éve. 
 - 

HSM
félisten
válasz

rup1u5

üzenetére
						Én pontosan így vagyok a zöld oldallal. Az a GTX volt az egyetlen kártya, ami majdnem kiérdemelte, hogy kivágjam az ablakon pár driveres dolgának köszönhetően...
 Amúgy vicces volt, három játékkal játszottam akkoriban, és egyikben nem volt lényeges eltérés, a másikból meg egyik az AMD-n, a másik meg az Nv-n futott simábban, jobban. 
(#24646) ->Raizen<-:"Hát ja a 4850 rendesen befűtötte az egész lakást jó kis kazán volt a gyári hűtővel. "
Aha... A maga durván 200W-jával. [link]
A tesztelő szerint éppen hogy kimagasló volt a fogyasztás/teljesítmény mutatója.
"Under load the Radeon 4850 is one of the most power efficient cards considering the performance it offers."
Ennyit a lakás befűtéséről.
(#24648) ->Raizen<-: Hát hogyne....

Csak tények és tapasztalatok... Nem is értem, miért nem kapni a boltban 200W-os radiátort, ha az is kényelmesen elég befűteni egy házat. 

- 

->Raizen<-
veterán
válasz

rup1u5

üzenetére
						Hát ja a 4850 rendesen befűtötte az egész lakást jó kis kazán volt a gyári hűtővel.
 Én valahol az r9-es szériától kezdve mondtam le végérvényesen a márkáról, konzolt sem veszek, az is amd chipes! Meg lehet nézni a ps4 pro hogy teljesít kevesebb a frame/sec vele mint a régebbi változattal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#24645) fules
 : A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba. 

- 

- 

Solymi81
aktív tag
válasz

rup1u5

üzenetére
						Olcsóbb, egyszerűbb és több pénzt termel a könnyített játékmenet és társai, mert általa mindenki ügyesnek érezheti magát. És meglesz az öröm is, hogy sikerült kijátszania egy játékot.
Én pl. a Tomb Raider Anniversaryban akadtam el Midas Palace végén ahol a kentaurokkal kell harcolni.
Hiába na, ügyetlen vagyok és emiatt kizárnak a játék további részéből és ez diszkrimináció! Követelek könnyítést vagy cheatet esetleg mikrotranzakciós lehetőséget!
 - 

Malibutomi
nagyúr
válasz

rup1u5

üzenetére
						Memoria nelkul adjak ki? Mert ugye Micron confirms GDDR5X to enter mass production in Summer

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Robotporszívók
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - Hollow Knight és Silksong
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Gumi és felni topik
 - Gaming notebook topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Milyen videókártyát?
 - További aktív témák...

- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
 - Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tényleg egy nulldózer volt az asztalomon jó 3 éve. 

Amúgy vicces volt, három játékkal játszottam akkoriban, és egyikben nem volt lényeges eltérés, a másikból meg egyik az AMD-n, a másik meg az Nv-n futott simábban, jobban. 

: A több fps tényleg igaz és stabilabban is hozza a minimumokat is, de a szebb kép is mert kevesebb a képhiba.