Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nálam is igen csendes a gép, nulla közeli az alapzaj, mostmár a tápom is passzív, bár a procira visszatettem egy letakarékolt ventit. 700rpm-en megy a házban két 18-as venti (18dBA), meg egy 12-es, jól letakarékolva. Jó a fülem, háklis vagyok a zajokra. Mondjuk nekem hangszigetelő habos az oldallap (Silverstone FT01 ház amúgy és gyári ventik benne), lehet az picit segít, nem teli lyuk, mint a HAF. A procihűtő is gumibakokon lóg, egy AC F12-es. [link]
Konkrétan azért nincs HDD a gépben, mert a hangszigetelő hab mellett is zavart a forgási zaja. Pedig halk WD típus volt, gumibakos rögzítássel. A leghangosabb része a gépnek a külső házba tett 2TB-os WD green winyó, de szerencsére ott ki tudom kapcsolni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom, rengeteg dolgon múlik. Driver, beállítás, táp, alapalap. Bármi nem klappol a képbe, már cincoghat. Szóval azért általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy AMD cincog, NV pedig nem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)