Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A ROG szinei rendben voltak alapból,nem olyan telt mint egy IPS,de én amúgy sem vagyok oda a túlszaturált színekért. A betekintési szög viszont nem tul acélos,érdemes pontosan szembe rakni veled,még éppen vállalható,amikor felállsz a monitor elöl és visszanézel na akkor látod,hogy az TN. Cserébe nagyon gyors,és se ghosting se lag,ilyen téren hibátlan.
A 4K monitorom is TN,ugye itt megint csak a 4K IPS monitorok nem homogének (glow),utánhuz némelyik,és cserébe jó drágák is,ezért lett TN.G-synces azért nem lett mert szinte biztos voltam benne meglesz mindenhol a stabil 60+fps,(ráadásul egy ilyen monitor van (acer) ami vagy 80K-val drágább és gyengébb a panelja mint amit vettem)meg igazából ki akartam próbálni mire képes a gépem 4Kban,és nem akartam sokat áldozni.Nos ennek a monitornak az alap szinei nagyon pocsékak voltak bármit ir is a teszt [link],vettem hozzá egy colormunki display prot,és bekalibráltam... magam is elámultam mintha nem is ugyanazt a monitort látnám.Ennek a panelnak viszont sokkal jobbak a betekintési szögei,csupán alulról invertálja a színeket,viszont ugye onnan sosem látod...
A 4K egy más világ,és sajnos még a win10se perfekt hozzá,de biztos vagyok benne hogy el fog terjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HBO Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁR FIX! INGYEN GLS! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16GB
- MSI RX 6600 XT 8GB GDDR6 MECH 2X OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- S21 256/8 dobozában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest