Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
Anubris
üzenetére
Ha lenne annyi pénzem, amennyibe kerül a 980 ti meg a fury elhiheted nekem, hogy akkor se most költeném el, hanem megvárnám az első dx 12-es játékot és utána döntenék, hogy melyik kártyát veszem, de mivel nincs annyi pénzem ezért ilyen probléma nem fenyeget.
#8625) Ren Hoek: Az oc-nak most sincs sok értelem egy csúcskártyán nyersz +5-6 fps-t. Itt már teljesen mindegy hogy full hd-ban 60 vagy 65 fps-ed van. gyengébb kártyáknál már lényegesebb amelyek tudnak 25 fps-t és oc-val fel lehet tornázni akár 30-ra. Én azt is elhiszem, hogy itt a ph-n lényeges, hogy mennyi erő van még a kártyában de ahogy írtam egy átlag user-t nem fogja érdekelni csak az hogy a dobozból kivéve amint berakja a gépbe és felrakja a drivert mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6800 16GB GDDR6 PULSE - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PowerColor Radeon RX 580 Red Devil 8GB
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest