Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyomtató topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
Anubris
üzenetére
Ha lenne annyi pénzem, amennyibe kerül a 980 ti meg a fury elhiheted nekem, hogy akkor se most költeném el, hanem megvárnám az első dx 12-es játékot és utána döntenék, hogy melyik kártyát veszem, de mivel nincs annyi pénzem ezért ilyen probléma nem fenyeget.
#8625) Ren Hoek: Az oc-nak most sincs sok értelem egy csúcskártyán nyersz +5-6 fps-t. Itt már teljesen mindegy hogy full hd-ban 60 vagy 65 fps-ed van. gyengébb kártyáknál már lényegesebb amelyek tudnak 25 fps-t és oc-val fel lehet tornázni akár 30-ra. Én azt is elhiszem, hogy itt a ph-n lényeges, hogy mennyi erő van még a kártyában de ahogy írtam egy átlag user-t nem fogja érdekelni csak az hogy a dobozból kivéve amint berakja a gépbe és felrakja a drivert mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest