Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Igazából nekem se jön be, csak a benchmark miatt lehet "érdekes".
AOTSde elsőre nekem ebben semmi forradalmi nincs látványra. Sőt kifejezetten igénytelen a grafika. (Ezek a darabos füstök pl...) Egy Supreme Commanderben is láthattunk nagy csatákat, meg Total War játékokban. 30 FPS-re büszkék 4K-ban egy dual 290X-el
kicsit vicces.Szóval ez amolyan AMD tech demo, az igazi játékok majd a félév során valamikor jönnek. Deus Exet várom majd, nemtudom mikor jön ki...de ott szerintem teljesen más terhelést kap majd egy VGA mint itt. Tehát DX12 alatt abszolút a kódtól függ mekkora terhelést kap a GPU/CPU és milyen előnyökkel jár ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Filmgyűjtés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars rajongók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 1660 OC 6GB hibátlan.
- Eladó ASUS TUF 3080 RTX V2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kicsit vicces.