- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Whysperer #8292 üzenetére
Most már az Ubisoftnak dolgozol?
Ne haragudj, de 2 hónapja amikor a GTA V-ben vetettük össze az fx 8320-ad illetve az én i5 2400-am teljesítményét (amit nem akartál elhinni hogy az i5 erősebb, de végül úgy lett) még a Digic Picturesnél dolgoztál. Olvastam nemrég olyan kommentet is tőled hogy aReal Madridnál dolgoztál és meccs után a főpáholyban valami AMD-s főkutyák beszélgetését csípted el.Most pedig az Ubisoftnál dolgozol már.Komolyan irigylésre méltó a karriered, főleg hogy ilyen helyesírással mindenki utánad kapkod. !
Mod: Bocsi elírtam, szóval a Chelsanak dolgoztál és EA-s nagykutyákat hallottál
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest