Hirdetés
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Hardverfogócska a kertben
- VR topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
üzenetére
Én egyetértek azzal amit mondasz ,de azzal meg nem értek egyet,hogy egy új technológiával jött kártya ami olyan szörnyű módon nincs leamaradva a csúcs NV-től. Ilyen fikázásokat kapjon azok után amilyen höbörgés volt,hogy mért nem jelent még meg. Most meg mikor user nyomsára kiadták most meg ennyi le legyen trollkodva. Én például nem értem a mai napig,hog ynekem miért is olyan rossz választás lenne egy 7870 után mondjuk egy X nélküli r9 390? vagy egy Fury? Mondjuk Én directx12-re gyúrok .. Honnan tudja azt bárki is ,hogy a 980Ti vagy a Fury lesz ott jobb/rosszabb?
Példa: ha hidegebb lenne a VGA-m akkor jobban Hidegebb lehetne a ZAlman z11-be a FX-em is mert a brockenemet csak lentről felfe lehet berakni, ha ezt egy Vizes Fury-val kiküszöbölöm ugyan annyi pénzért mint a GTX 980 Ti akkor mért vegyem azt? Mért vegeyk egy ref hütős gtx 980 Ti-t amikro egy vízes Furyt kapok ugyan annyiért és amikkel Én játszom abba jó a Fury?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest