Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
üzenetére
Én egyetértek azzal amit mondasz ,de azzal meg nem értek egyet,hogy egy új technológiával jött kártya ami olyan szörnyű módon nincs leamaradva a csúcs NV-től. Ilyen fikázásokat kapjon azok után amilyen höbörgés volt,hogy mért nem jelent még meg. Most meg mikor user nyomsára kiadták most meg ennyi le legyen trollkodva. Én például nem értem a mai napig,hog ynekem miért is olyan rossz választás lenne egy 7870 után mondjuk egy X nélküli r9 390? vagy egy Fury? Mondjuk Én directx12-re gyúrok .. Honnan tudja azt bárki is ,hogy a 980Ti vagy a Fury lesz ott jobb/rosszabb?
Példa: ha hidegebb lenne a VGA-m akkor jobban Hidegebb lehetne a ZAlman z11-be a FX-em is mert a brockenemet csak lentről felfe lehet berakni, ha ezt egy Vizes Fury-val kiküszöbölöm ugyan annyi pénzért mint a GTX 980 Ti akkor mért vegyem azt? Mért vegeyk egy ref hütős gtx 980 Ti-t amikro egy vízes Furyt kapok ugyan annyiért és amikkel Én játszom abba jó a Fury?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Túraautó topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 OC 12G GDDR6X (ALZA GARANCIA 2027.03.)
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- Új, bontatlan MSI GeForce RTX 5080 GAMING TRIO OC 16GB - Beszámítás
- FRISSÍTVE /01.24./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit - 1 vagy 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs