Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, beszéljünk őszintén és világosan. Ez az egész Nv grid meg shield projekt nem szól másról, minthogy be vannak tojva, hogy x86 licensz híján esetleg kiszorítják őket a diszkrét VGA piacról. Nem a játékosoknak (nekünk) lesz ez jó, hanem nekik.
Az élvezetes játékhoz jó válaszidő kell. Márpedig ez neten nem garantált. Én már a CF +16ms lagjától a falra másztam konkrétan. Mi lenne egy ilyen felhő 100ms-je... Persze, az egyszeri vérpistikének biztos jó lenne, de aki tényleg szeret játszani, főleg pörgősebb játékokat, annak biztosan nem.
Nekem az elmúlt évek legjobb fejlesztése a Mantle volt, végre közvetlenebbé vált jóval az irányítás (ugye a kisebb input lag-->közvetlenebb irányítás), eszement jó volt BF4-ben kisebb lag-al lövöldözni.
Ja, igen, és az előfizetési modell is eléggé nem pálya nekem, jobban szeretem megvenni a játékokat és a saját gépemen akkor és annyit játszani, amennyit szeretnék. Borzalmas bosszantó, ha éppen lenne fél órám játszani, és éppen túlterhelt a felhő, és "Please try again later".
Kösz, kihagyom.(#6731) Asbee: Nv-nél is rendszeresen kerülnek elő (ezeknél lényegesen súlyosabb) bakik, csak valahogy a zöld oldal gyorsabban felejt.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bestbuy játékok
- Path of Exile (ARPG)
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kösz, kihagyom.