Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Amennyit tavaly rádobtam a 290X-re, hogy 980-at vegyek, annak most minimum a dupláját kéne hozzáraknom a 980-hoz, hogy egy 980Ti-t tudjak venni. Egyébként mindenkinek egyéni preferenciája, hogy mennyit tud, mennyit hajlandó kifizetni egy kártyáért, én ennyit nem fogok fizetni az biztos. Mondjuk nekem FHD-n nincs is szűkségem komolyabb kártyára, de ha olcsóbb lenne a 980Ti/Fury, akkor biztos kipróbálnám.
Tudod mit reszeltek a 290-en, rápakoltak még 4 giga ramot, ami semmit nem ér, csak növeli az árát, meg emeltek 50MHz-et.....
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.09
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest