Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Akinek RT kell és van rá keret az vegyen zöld kártyát, 5070Ti alá ne is adja ha gamingre kell csak. Itt is látszik fentebb a blender tesztnél hogy nem lehet velük versenyezni, annyira jó az OptiX. Ha pénzt keresel vele, és nem csak hobbizol, nem kérdés egy 5090 a 32GB vramal.
Az RT mindig is a jövő volt, a 70-es évek óta az.
De csak játékra szerintem luxus 5070Ti-nél drágább kártyát venni tőlük.
Az RT-t játékokban én csak érdekesség szempontjából szoktam bekapcsolni, megnézegetni, nem mondtam soha hogy ne lenne értelme csak még nem most. Contol-nál is elképesztően jól nézett ki, és tetszett hogy külön be lehet kapcsolni a tükröződéseket/árnyékokat is, így ilyen részleges RT-vel játszottam végig többször is. AMD-nek is fontos lett az RT mert ciki hogy ennyire le vannak maradva. Ahogy a felskálázás is, én a helyükbe valami saját technológiát fejlesztenék és nem foglalkoznák se a felskálázással, vagy a frame gen-el.
Mondjuk csinálhatnának jobb fizikát/folyadék szimulációt, AI-t játékokba, mi mást lehetne még? Lehetne RT-vel a hangokat szimulálni...
Az is hozzátesz az élményhez nem csak a grafika...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az is hozzátesz az élményhez nem csak a grafika...