Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz Busterftw #50805 üzenetére

Akinek RT kell és van rá keret az vegyen zöld kártyát, 5070Ti alá ne is adja ha gamingre kell csak. Itt is látszik fentebb a blender tesztnél hogy nem lehet velük versenyezni, annyira jó az OptiX. Ha pénzt keresel vele, és nem csak hobbizol, nem kérdés egy 5090 a 32GB vramal.

Az RT mindig is a jövő volt, a 70-es évek óta az.

De csak játékra szerintem luxus 5070Ti-nél drágább kártyát venni tőlük.
    Az RT-t játékokban én csak érdekesség szempontjából szoktam bekapcsolni, megnézegetni, nem mondtam soha hogy ne lenne értelme csak még nem most. Contol-nál is elképesztően jól nézett ki, és tetszett hogy külön be lehet kapcsolni a tükröződéseket/árnyékokat is, így ilyen részleges RT-vel játszottam végig többször is. AMD-nek is fontos lett az RT mert ciki hogy ennyire le vannak maradva. Ahogy a felskálázás is, én a helyükbe valami saját technológiát fejlesztenék és nem foglalkoznák se a felskálázással, vagy a frame gen-el.
    Mondjuk csinálhatnának jobb fizikát/folyadék szimulációt, AI-t játékokba, mi mást lehetne még? Lehetne RT-vel a hangokat szimulálni... :O Az is hozzátesz az élményhez nem csak a grafika...

Új hozzászólás Aktív témák