Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
JA 2024.08 raktam ossze a gepemet, multheten gondoltam veszek memoriat, hogy kicsit legyen tobb...akkor 32 giga ddr5 45 ropi volt.. 64es kitet vettem volna alzarol...470k..meg hasonlok...aha koszi..lehet eladom a piicsaba a gepemet a penzt elrakom es hasznalom a laptopot..eleg durva vicc lett ismet a pc hobbi..
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fotó állvány eladó
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs