- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Nagyon bízom benne, hogy ennek a magatartásnak meglesz a kellő következménye... mindenkinek jót tenne, az NV koppanna egy kicsit.
(#5025) gbors:
Akkor rosszul fogalmaztam... arra akartam célozni, hogy az FPS értékek, vagyis, hogy melyik kártyán, hogy fut XY játék, nem annyira mérvadóak vásárlás szempontjából mint a bugok.
Az FC 2 nálam a GTX460-n nem mikrolaggolt emlékeim szerint... akkor szembesültem a gonddal, amikor a 6950@70-l játszottam. Tudtommal ez Vsync gond, amit kétlem, hogy driverrel lehet orvosolni... ha megjavult, akkor ott a játékhoz jött javítás.
A BF3 idejében még nem éltek az új szövetségek szerintem, de ettől függetlenül sem állítom, hogy direkt volt elbaszva, csak annyit mondok, hogy még mindig ott tartunk, hogy ilyen példákat csak NV-re lehet hozni, AMD-re tudtommal nem.

A CloD meg sajnos elég "egyértelmű", mert ott akkor szűntek meg hibák, amikor a játékot frissítették.
Na igen, fogadni én sem mernék, de szerintem ez az utolsó esélyük... ha most nem sikerül egál közelébe hozni a dolgokat, akkor komoly bajban lesznek. Eddig a környezet nem kedvezett nekik, de erre most nem lehet fogni semmit, ha most sem megy, akkor náluk van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Látásjavító szemműtét
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest