Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aljasvip
üzenetére
Tehát mindezt leírod azért mert szerintem jó dolog is kisülhetett volna abból, ha Nvidia megveszi az ARM-.ot. Mielött félre értenél, én az ARM-ért jobban aggódok a tegnapi hír miatt, főleg ez érdekel, mivel szerintem egy ARM architektúra mobilszegmensből való kilépését és X86 -tal való igazi konkuernsé válását Az Nvidia tudta volna főleg elérni az Apple ökoszisztémán kívül.Így az egész megmarad szerintem annak ami volt.
Amúgy meg te is kilképhetnél az alternatív valóságból és az Nvidia haterség csöcsén lógva talán néha észrevehetnéd azt is mennyi mindenben lohol utánuk sok cég hardveres és szoftveres fejlesztések terén. Gondolom ezt is lopták valahonnan a zöld gyíkemberek segítségével, miözben számoljáka mocskos pénzüket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest