Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aljasvip
üzenetére
Tehát mindezt leírod azért mert szerintem jó dolog is kisülhetett volna abból, ha Nvidia megveszi az ARM-.ot. Mielött félre értenél, én az ARM-ért jobban aggódok a tegnapi hír miatt, főleg ez érdekel, mivel szerintem egy ARM architektúra mobilszegmensből való kilépését és X86 -tal való igazi konkuernsé válását Az Nvidia tudta volna főleg elérni az Apple ökoszisztémán kívül.Így az egész megmarad szerintem annak ami volt.
Amúgy meg te is kilképhetnél az alternatív valóságból és az Nvidia haterség csöcsén lógva talán néha észrevehetnéd azt is mennyi mindenben lohol utánuk sok cég hardveres és szoftveres fejlesztések terén. Gondolom ezt is lopták valahonnan a zöld gyíkemberek segítségével, miözben számoljáka mocskos pénzüket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Nintendo Switch 2
- Facebook és Messenger
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bestbuy játékok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest