Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz Zilko87 #48899 üzenetére

Az "Ott van" helyett, többet segített volna egy konkrét timestamp, de így újra belenéztem és továbbra sincs értelmes összehasonlítás benne. Az egyetlen jelenet a videóban, amit összehasonlításnak lehet nevezni, az kb. 4:25-től kezdődik, ahol viszont egy állóképet mutatnak, ahol nem mozog a karakter, márpedig mindenki tudja, hogy az upscalerek problémáit mozgás közben lehet a legjobban látni, ezen felül még csak particle effekt sincs ott, így ez az egyetlen egy összehasonlításra a videóban semmit nem jelent. A csávó ráadásul azt mondja, hogy nincs ghosting a játékban, ami elég nagy és nyilvánvaló hazugság, elég megnézni a CB összehasonlító videóit, azokon nagyon látni az extrém mértékű ghostingot mind statikus (pl. fák) mind dinamikus tárgyakon (pl. felfelé szálló parázs). Még egy teljesen laikus ember, aki az sem tudja mi az hogy videojáték, még ő is tudja, hogy a fák ágai nem húznak hosszú csíkot maguk után az égre, ahogy a parázs sem.
    Az, hogy ez a csávó nem látott semmilyen ghostingot a játékban, az vagy inkompetenciára vagy súlyos szemproblémákra utalhat. (Jóindulattal előbbire tippelek, szerintem nem tudja mi az a ghosting és emiatt nem tudja mire kell figyelni.)
    A 4:25 előtti jelenetek semmit nem érnek, mert nem ugyanaz a jelenet van a két oldalon, így az is kuka.
    Most már legalább tudom, hogy ezt a csatornát is messziről el kell kerülni. :D

Új hozzászólás Aktív témák