Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ha már újra megjelent a Doom első két része, akkor itt egy kis érdekesség mellé:
Doom 2: RAY TRACED
Path traced, voxelized, fluidified and relit Doom 2.30 éves játék találkozik a csúcstechnológiával (Path Tracing), szeretem az ilyen projekteket.
Kipróbáltam, gond nélkül működik, de fontos, hogy a Doom 3 BFG Edition-ben lévő Doom 2 wad fájl NEM jó ehhez, azzal nem működik. Mindenképp eredeti Doom 2 wad fájl kell ennek a modnak, például az UltimateDoom, amit ugye most frissítettek és portoltak át a KEX motorra.
Kíváncsi voltam mit tud az RTX 4070 full path tracing mellett, néhány saját eredmény:1080p natív -> beton stabil 60 fps, nincs sehol frame drop (Vsync On)
1440p natív (DLDSR), DLAA -> 55-60 fps között ugrál
1620p natív (DLDSR) DLAA -> 40-45 fps
1620p (DLDSR) kimeneti felbontás DLSS Quality upscaling mellett (1080p rendering felbontás)- > beton stabil 60 fps, nincs sehol frame drop
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kipróbáltam, gond nélkül működik, de fontos, hogy a Doom 3 BFG Edition-ben lévő Doom 2 wad fájl NEM jó ehhez, azzal nem működik. Mindenképp eredeti Doom 2 wad fájl kell ennek a modnak, például az UltimateDoom, amit ugye most frissítettek és portoltak át a KEX motorra.