- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nyilván mindenkinek van valami kattanása, de a 1680x1050 és az 1440p között párhuzamot vonni, az minimum erőltetett. Míg az előbbi tényleg egy köztes felbontás, addig az utóbbi a 720p-nek pont a duplája, és mint ilyen, több szempontból is jónak tekinthető.
Btw én is 1280*1024-ről váltottam full hd-re (19 colról 24-re), csak éppen 1920*1200-ra, hogy ne legyen akkora a kontraszt a korábbi "kocka" monitoromhoz képest (5:4 képarány ugyebár), majd arról nyergeltem át 1440p-re (27 colon). Ennél nagyobb jó ideig nem lesz: 27 colnál nagyobb monitor nem nagyon fér el, ekkora képméretben meg nem fogom magam szivatni 4K-val (arról nem is beszélve, hogy inkább tolom 1440p-n 144-166 fps-sel, mintsem 4K 60 fps-sel).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest