Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
paprobert
üzenetére
Nekem a konzisztenciával volt a kisebb bajom CF-nél. A nagyobb az input lag volt, ugyanúgy késett a kép 60FPS-el, mint ahogy 30-al, nem jó úgy játszani. Kb olyan élmény volt, mintha egy befőttesgumival próbálnám rángatni a karaktert....
A CF is ideális tartományban ezt hozta, magas lag, valamivel simább képi élménnyel.
A CF-et is ezért vetettem el annak idején, amiért itt is feleslegesnek tűnik. 55-60 FPS ha már megvan, akkor duplázás nélkül is jó az élmény, főleg egy megfelelő sync-képes monitorral (enyém 48-144Hz között működik, jobbak legalább hasonlót tudnak már). 20-40-ről lenne jó duplázni, de ott meg ismét nem jó, mert egekben a lag.... Akkor jó most ez valamire?
Az FSR-t is sokan dícsérik, nálam kb. 10 másodperc sok is volt belőle... Aki ezt bírja nézni natív helyett, egészségére.

DLSS-t nem néztem még, most épp polcon van az RTX3060-am.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bittorrent topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A CF is ideális tartományban ezt hozta, magas lag, valamivel simább képi élménnyel.