Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
GeryFlash #45011 üzenetére
Nem akarom védeni, mert én sem tudnám felsorolni az érdemeit, de...
Szerintem Koduri érdeklődése sokkal inkább a HPC/AI körül forgott már akkortájt( is), mint a konzumer grafikán.
Szerintem ez látszott a Vegán is. Ha nagyon szigorúan nézzük, akkor az AMD által használt CDNA még mindig a Koduri nevéhez köthető Vega leszármazottja (GFX9) Ezen a területen lehet, hogy valóban maradandót alkotott, csak minket ez nem érintett (jól)
És bár nem tudjuk még hogy a Ponte Vecchio a konzumer dgPU-khoz képest mennyire lesz versenyképes (perf, W, price, stb) a maga piacán, de a képek alapján azt gondolnám, hogy Koduri szerelemgyereke a Ponte Vecchio és nem az Arc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Windows 11
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX Csere is
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest