Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
awexco
üzenetére
...szánalmas...
...emberek halnak, emberek ezrei halnak meg, .... nap mint nap, miközben egy páran még gazdagabbak lesznek...
Ha rajtam múlna...
1. Az összes coint eltörölném, és aki ilyet állít elő börtönbe zárnám minimum 5 évre!
2. 1 ember, 1 vga - aki többet szeretne, kizárt. Aki visszaél és hamis személynek adja ki magát 5 év...
3. Az EU országokban nem egyenlő a fizetés - (A mai napig nem értem miért is vagyunk benne az EU-ban oly sok éve... nekik jó, [mármint a politikusoknak, hiszen azota azt a pénzt ami minket illetne zsebre teszi, hogy ro...djanak ki a cipőjükből!] nekünk ugyanolyan sz@r... de remélem nem sokáig!)
Átlagszámítás - így a legdrágább vga is megfizethető lenne...
Szeretem az fejlődést, az IT szenvedélyem a Commodore '64 -gyel kezdődött... de ami manapság megy az gusztustalan és undorító!
Nem kell velem egyetérteni, de ez az igazság!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest