Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Kolbi_30 #41530 üzenetére
nekem az utolsó NV kártyám még egy 9800 as volt, azóta különböző AMD kártyákkal fűtök, no nem azért mert hívő vagyok, csak mert ár értékben ez hozta a legtöbbet mindíg amikor éppen váltottam,driver problémám ezalatt összesen egyszer volt egy beta driverrel, azóta csak whql legfrisebb megy fel és gondom nem volt. Most sem hangulat alapján tervezek váltani, megvárom míg kijön minkét csodaszéria és eldöntöm, lehet NV lesz, de nem hiszem mert úgy látom hogy nagyon vastagra húzzák az árat ami szerintem inkább csak marketing fogás, a drágább menőbb/jobb alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest