- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Nem tudom miért kell kiforgatni a szavaimat. Tudom foggal körömmel védened kell, mert ilyened volt, de továbbra sem kifejezetten ezzel a 680-al van bajom, de már itt is az olcsósítás és a jövőbeli dolgaik láthatóak.
Igen, nálam elvárás egy korrektebb vrm hűtés egy ilyen kártyánál, mert nem szeretem ha télen 100-110 fokos. Ha kifizetem a felárat az Asus-ért, mert általában drágábbak, elvárnám, hogy legyen egy rendesen rá tervezett hűtés, korrekt vrm hűtés és akár egy hűtőlappal vram hűtés is, hogy ne csak a nyák felé fűtsön. Ezt van ahol meg is tudták csinálni.
Milyen párnácskákról beszélsz? Tudod azt hővezetésre használják a chip és a hűtés között.
Az evga-val az acx 1.0-al volt venti gond, arra jött a 2.0 amúgy csak a hőcső a probléma.(#4077) KAMELOT: GTX 970 ről volt szó arra hiába írod, hogy Classi meg Kingpin. A kingpinnek meg sok értelme van légre! 980-ból nem rossz egyik evga sem.
Persze általában ilyen ésszerű ajánlásokat szoktál írni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest