- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Harmadával megvághatja a Switch 2 gyártását a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Nem tudom miért kell kiforgatni a szavaimat. Tudom foggal körömmel védened kell, mert ilyened volt, de továbbra sem kifejezetten ezzel a 680-al van bajom, de már itt is az olcsósítás és a jövőbeli dolgaik láthatóak.
Igen, nálam elvárás egy korrektebb vrm hűtés egy ilyen kártyánál, mert nem szeretem ha télen 100-110 fokos. Ha kifizetem a felárat az Asus-ért, mert általában drágábbak, elvárnám, hogy legyen egy rendesen rá tervezett hűtés, korrekt vrm hűtés és akár egy hűtőlappal vram hűtés is, hogy ne csak a nyák felé fűtsön. Ezt van ahol meg is tudták csinálni.
Milyen párnácskákról beszélsz? Tudod azt hővezetésre használják a chip és a hűtés között.
Az evga-val az acx 1.0-al volt venti gond, arra jött a 2.0 amúgy csak a hőcső a probléma.(#4077) KAMELOT: GTX 970 ről volt szó arra hiába írod, hogy Classi meg Kingpin. A kingpinnek meg sok értelme van légre! 980-ból nem rossz egyik evga sem.
Persze általában ilyen ésszerű ajánlásokat szoktál írni... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- DOBOZOS! MSI GTX 1660 Ti GAMING X (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- XFX Radeon RX 580 8GB GTS XXX Edition GDDR5 256bit
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze általában ilyen ésszerű ajánlásokat szoktál írni...