Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
imi123
üzenetére
Ez ígéretes, hogy jól megy.

(#37362) Petykemano: Nyilván a dedikált hardver gyorsabban, más részegységek alacsonyabb terhelése mellett, kisebb fogyasztással tudja ugyanazt elvégezni.
Talán írtam is korábban, hogy én pl. már a HD4890-es Radeonomon is futtattam sugárkövetést tán valami kezdetleges OpenCL verzió alatt.

Ilyen szempontból amúgy a Vega is képes lehet rá ha szoftver/driver oldalról megoldják, hiszen bődületesen magas számítási kapacitása van, és memória sávszélességnek sincs szűkében.
Nyilván, ha az Alu/Memória kpacitásból egy jó adag elmegy erre, akkor kevesebb marad másra, de a dedikált egységes is komolyan beleharap a teljesítménybe, szóval nem biztos, hogy olyan rossz lenne az.(#37366) imi123: Volt róla szó, ha jól emlékszem, hogy idővel lesz valami általános megoldás is, amivel kb. bármin futtatható lesz, nyilván kérdés, milyen tempóval.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest