Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Igen, így már értem, mire gondoltál.

Ugyanakkor pont most kicsit nehezebb ez a szitu, hiszen pl. itt van az Nv RTX-e, ami rengeteg tranzisztort ($$$!) "pazarol" el olyan dolgokra, amik nem minden esetben fordíthatóak le teljesítményre, ilyenek a tensor és RT magok.
Én határozottan fejlődésnek gondolom ezeket a funkciókat, és biztos vagyok benne, hogy néhány év múlva én is szeretnék majd egy RT képes vasat, mire reális teljesítményre lesznek képesek elérhető(bb) áron, valamint nem csak egy cím lesz, amiben használni lehet.

(#37306) Petykemano: No, meg a 390-ek sebességét az Rx480 FHD-n fele fogyasztásból hozta, ez sem volt azért mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Formula-1
- További aktív témák...
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest