Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
Megdolgoztatsz, én meg vagyok olyan hülye...
De nem tudok mit tenni, mivel már rohadtul unom a légből kapott "bukás a Mantle" kezdetű kommenteket.
Mivel végig jelen voltál a topikban, ezért mertem azt hinni, hogy olvasod is a hozzászólásokat, de már látom, hogy tévedtem.
Akkor csak a te kedvedért sorrendben: [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link]Szóval nem tudom, hogy mitől lenne bukás a Mantle, amikor a célját bőven elérte. Sőt, azzal, hogy a Khronos átvette, még felül is múlta az előzetes várakozásokat (ezt onnan lehet valószínűsíteni, hogy az AMD először nyílt forráskódúvá akarta tenni a Mantle "1.0"-át, nyilván mert még ők sem számítottak rá, hogy végül ebből lesz a glNext) és így az új nyílt forrású, hardvergyártófüggetlen és iparági szabvány alacsony szintű API 3-4 évvel korábban érkezhetett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB - 1 vagy 3 év gari
- ROG Strix GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6 + ajándék ROG Strix Herculx
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem tudok mit tenni, mivel már rohadtul unom a légből kapott "bukás a Mantle" kezdetű kommenteket.