Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Én továbbra is most a Matrixra, egy év múlva pedig olcsó Fiji upgrade-re szavazok.

Nekem ez tűnik a legbiztosabb, legegyszerűbb befektetésnek.(#3544) players111: Azért kíváncsi lennék, hányan tolják 18dBA-s házhűtés mellett, passzív táppal. [link]

Van itthon egy erősebb 18-as ventim is, 34dBA, bármikor bedobhattam volna elölre a gyári helyett [link], azzal röhögve bírta volna a 290 az OC-t is, de állatira nem érte volna meg feláldozni a jó kis csendemet mondjuk +20% sebeségért.
Ja, igen, vagy vehettem volna 94K helyett 118K körül erősebb hűtésű 290-est, de gondolom világos, az miért nem volt vonzó alternatíva. Ráadásul 1100MHz+ eléréséhez járathattam volna üveghangra a 460W-os passzív tápom, vagy vehettem volna erősebbet, megint minimum 20K ráfizetéssel...
Hidd el, jó volt ez így.
Szuper kis gép volt, és hihetetlen csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szuper kis gép volt, és hihetetlen csendes.