Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hat, egyelore nem tudom mi van, cegnel ahova a garim szolt ma kellett volna jonnie xfx 295x2nek, ehhez kepest az allapota "bizonytalan". harom hete nincs videokartyam, szoval ez itt kezd totalis kaoszba csuszni.
irtam mailt, hogy ha nekem nem jutott, akkor 290x matrix platinum, aztan rovidtavon meguszom a gep totalis atszereleset addig is.
--
renderidokkel tisztaban vagyok, a GTX970et pontosan emiatt adtam el, harom kijelzon kb ketmasodpercenkent kaptam a 70mses frameket 35-40fps mellett. mondjuk 60 fpsnek mennie kene a jatekok joreszeben ket jelenlegi csucsgpunak altalaban. eyefinitynel mashol vannak a bottleneckek, szoval eleve kell nemi matatas a beallitasokkal, de harom ev eyefinity / surround (ebbol masfel ev multigpu) utan mar kb tudom, hogy melyik effektek leszedesevel kell kezdeni.
gsync/freesync engem annyira nem izgat.
de persze mostmar a fo kerdes az, hogy mikor lesz videokartyam vegre. kb eljutottunk a pontra, hogy nem is amiatt vagyok ideges az nvidiara, hogy hazudtak, hanem hogy hetek ota a failsafe konfigban fut a gep miattuk. ez a mai a 295x2vel meg csak a hab a tortan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest