Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ennek az összehasonlításnak akkor sincs értelme, ezt Te is tudod. Akkor ennyi erővel majd 1-1,5 év múlva térjünk vissza erre, és a 980 akkori árát hasonlítsuk a 290x jelenlegi árához....
1 év van köztük, így az árakat nincs értelme összehasonlítani....még! Ha az AMD valóban arra készül, hogy a 380x egy átnevezett 290x lesz, és a 980 ellen megy....na akkor kíváncsi leszek az árakra. -
Asbee
veterán
Ne viccelj, ne legyél már ennyire elfogult, hogy fél hajszállal gyorsabb. Ezt szerintem te sem gondolod komolyan. Ref-ref, a 980 kb 20%-ot odaver a 290X-nek FHD-ban felette 15% kb. Nevetséges órajelekkel totál gyári állapotban, customhoz képest. Ott meg még nagyobb a különbség... Nem amd barát tesztetek kell csak nézni, hanem olyat ahol van ~20 féle játék.
A 970 esetén még megértem, hogy egy jó 290X oké, aki nem tuningol. Aki igen ott a hűtés a 970 mellé billen.
Komolyan ki kéne próbálnod egy jó Giga G1 970-et és megértenéd miről beszélünk. Azonnal elfelejtenéd az amd elméleteket mikor 65 fokon 1500-ös boostal halkan hasít a kártyád. Asus-t nem, ott én is mindig lesegettem a vrm hőfokot és idegesített.
A 980 ára drága, de nincs miért csökkenjen. A Palit 160k-ért még szerintem elfogadható mivel egy nagyon jól sikerült custom 980. Aki semmi OC-t nem akar annak Super Jetstream. 2 év múlva ez sem 160k lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest