- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Kompakt vízhűtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
füles_
üzenetére
Az egy dolog, hogy most nVidiám van, de ez előtt több mint 10 éven át AMD kártyáim voltak és én nem igazán futottam bele durva driver problémákba. Szóval én semmi rosszat nem tudok mondani az AMD driverekre, inkább csak dícsérni. Lehet, hogy csak szerencsés vagyok. Viszont ami ugye egyből feltűnt, az nVidia drivernek jóval vissza fogotabbak a képességei pl. a video lejátszást illetően, sokkal kevesebb állítási lehetőség van, mint mondjuk az AMD drivernél.
Amik biztosan hiányoznak az nVidia driverből és az AMD -ben benne voltak:
Color Vibrance
Brighter Whites
Flesh Tone Correction
De-Blocking
Dynamic Contrast
Mosquito Noise ReductionHozzá szoktam az évek alatt, hogy ezek mind ott vannak ha esetleg szükség van rájuk, és tudom, hogy ezek állíthatók a video lejátszásra használt szoftverben, de mindig jobban szerettem ezeket driver szinten intézni.
Nem tudom, hogy az nVidiánál miért nem fontos ez, hogy ebben is hozzák ugyanazt a feature szintet, mint az AMD. -
jacint78
addikt
válasz
füles_
üzenetére
Egyáltalán nem hazugság, sokk több problémával írnak az RX topikba, mint az NV topikba ez teljesen egyértelmű annak aki megnézi mindkettőt, szóval ne hazugozzá légyszives.
Még mindíg lényegesen élhetőbb egy PC NV kártyával és NV driverrel, nem beszélve a tipikus HDMI overscan és felbontás problémákról amit a mai napig nem tudtak megoldani. Ha NV kártyával adok valakinek gépet, soha semmi probléma nincs, azzal játszanak amivel akarnak és azt kötnek rá amit akarnak, ha véletlenül AMD-vel, akkor gyakran telefonon cseszegetnek és mehetek beállítgatni, pláne, ha TV-re akarják kötni a PC-ét, szóval hagyj engem békén a minőségi AMD driveres hippihülyeséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- ASUS RTX 2080 TURBO Super
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest