Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Az első bekapcsolás után, használat közben miért nem próbálgatja saját magát a lapka? Amit a felhasználó elvégez tuningolást, miért nem csinálja meg a lapka? Az avfs? Az volna a lényege, hogy frekvenciához feszültséget társít. Ezt akkor tudja próbálgatni is.
Persze ha ez környezeti változóktól függ, pl hőmérséklettől, páratartalomtól, akkor a táblázatba, amit készít, és amit folyamatosan korrigál, önszabályoz, legyenek benne ezek a fontos információk.Biztos nem egyszerű, de nem így tudná kihozni a maxiumot a lapkából a minimális fogyasztással? Ez akármilyen nehéz is, az ezzel agyonpromózott polaris esetén is úgy tűnik, hogy nem működik. Most mindegy, hogy én félreértettem és az nem is úgy van. A marketingből nekem és sokaknak az a működési elv jött le, amit fent vázoltam és mivel nem úgy működik, úgy tűnik, hogy nem működik.
Ez azért 30-50W-ot jelent az Amdnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest