Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Fred23
üzenetére
HT-s procin nem érdemes amúgy nézni a processzor kihasználási %-ot. De az FPS szépen mutatja, amiről beszéltem a második képen.

De az első képen is tanulságosak a frametime spike-ok az i5-ön.
(#26421) ->Raizen<-: Nem pont ott álltál, mint én... Mondtam, ha betöltöd a checpointot (kilépés és resume game) akkor pont oda fog dobni, ahol lőttem én is. Direkt nem mentem arrébb, hogy reprodukálható legyen.

De első közelítésnek elmegy.Hogy miért váltottam régi hatmagosra? A 4690K rendszerem egy évvel korábban eladtam, úgyhogy választhattam. Vagy veszek olyat újra, vagy inkább egy ilyen régi rendszert építek. Ez volt pont egy éve. És mivel korábban már volt ilyen X58 rendszerem egy húzott i7-920-al, és nagyon pozitívak voltak vele a tapasztalataim, ezzel szemben a közben kipróbált 3570K és 4690K rendszer bár jó volt, de azért nem hozta azt, amit vártam volna tőle, így boldogan "léptem vissza" erre az egyszálon annyira nem erős, de többszálon vadállat rendszerre. Az egyszálas teljesítménye ennek 4Ghz-en már egész rendben van, ha pedig a többszál is kihasználásra kerül, akkor HT-s négymagos i7-ek tempóját hozza, miközben picit még olcsóbb, mint egy i5-ös rendszer. Nem bántam meg.

(#26424) ->Raizen<-: 63FPS és ha jól láttam, erős procilimit. Ez azért nem egészen a felemelő élmény kategória.

Ha kidöglik a lap veszek másikat. De ésszel használva ezek nem azok a kidöglős fajták. Ezekből nem spórolták ki az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AliExpress tapasztalatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest