Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fejleszteni nem csak a több FPS és a vele járó nagyobb teljesitmény miatt szabad. Kedvezőbb fogyasztás és hűvösebb müködés, netán valamelyik játék jobban kedvez egyik-másik oldal számára. Régen még akkor cseréltünk hardvert, ha értelmetlen volt tovább kinlódni azon az egy magon (P4 Northwood, még ha 2 szállon is ment) vagy az AGP X8 videókártyán (még ha történetesen egy HD 3850 volt is az). Most azért kell fejleszteni, mert kell a pénz a hardver és játék iparba. Tessék szakmailag korrektnek maradni kérem.
Én sosem egyik-másik hardver gyártó ellen voltam, hanem egy álltalam használt hardver felett kezdtem "siránkozni". Nvidia videókártya lesz fejlesztve, mert az AMD nagy ivben tesz a fejünkre, hogy most milyen gépen játszol. Aztán nézhetnek nagyot amikor a megkésett ZEN és VEGA nem nagyon akar fogyni. Amikor a GTX 1070 teljesitményszinten a játékosok megint felzsufolódnak, mert egyszerűen nincs más. Jó estét az úraknak! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mesterséges intelligencia topik
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én sosem egyik-másik hardver gyártó ellen voltam, hanem egy álltalam használt hardver felett kezdtem "siránkozni". Nvidia videókártya lesz fejlesztve, mert az AMD nagy ivben tesz a fejünkre, hogy most milyen gépen játszol. Aztán nézhetnek nagyot amikor a megkésett ZEN és VEGA nem nagyon akar fogyni. Amikor a GTX 1070 teljesitményszinten a játékosok megint felzsufolódnak, mert egyszerűen nincs más. Jó estét az úraknak!