Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Ki mondta, hogy jobb volt? Hol olvastál erről, hogy én ilyet írtam?
Annyit írtam, "bár az első szállítmányok egyikéből volt". Ebbe te mindjárt bele is képzeled, hogy az első szállítmányok hibamentesek voltak.
De egyébként nem értem a hsz-t, korábban írták, cicergett az enyém is, csak nem zavaróan.
Az első szállítmányoknál általában (
) kínosan ügyelnek a minőségre, pontosan azért, hogy a nép ráharapjon, és mindenki csupa jót írjon róla, így ha a későbbiekben lesz 1-2 hibás széria, az már nem kap akkora hírverést. Az, hogy a 970 esetében ez nem sikerült, óriási baki, mert mindenki a coil whine problémán csámcsog, nem azon, mennyire jól mennek és húzhatóak, és persze hűvösek. Jogosan? Valahol igen, mert ilyen esetekben a pozitívumok mindig háttérbe szorulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Annyit írtam, "bár az első szállítmányok egyikéből volt". Ebbe te mindjárt bele is képzeled, hogy az első szállítmányok hibamentesek voltak.