- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok!
Van egy új MSi R9 280X 3G Gaming kártyám, és olyan tüneteket produkál, hogy néha ugrik hirtelen egyet a kép. Értem ez alatt, hogy körülbelül másfél centit le, majd hirtelen vissza. Főként windows-ban csinálja, illetve a játékok menüiben, konkrét játék alatt NEM. Mintha nem szeretné a csökkentett órajeleket. Próbáltam már másik kábellel kötni a monitorhoz, és másik monitort is, de nem segített, szóval biztos a VGA-val van valami. Az üresjáratos órajelek 300/150. CCC-ben profillal megnöveltem 350/350-re, de az sem segített. Még fentebb kellene a memóriát? A full load órajelek 1020/1500. Ezen felül próbáltam már megannyi drivert, megannyi Afterburner beállítást, semmi sem oldotta meg a problémát. Már BIOS frissítésen is gondolkozom, de egy vadonatúj kártyánál csúnya volna, ha ilyenekkel kell foglalkozni.. Ötletek, hogy miért csinálja ezt, vagy hogy hogyan tudnám megszüntetni? Vagy ez hardverprobléma és garancizátassam?
Köszi,
T
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest