Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
A 9es helyett ráálhattak volna valamelyik modernebb DX-re... Főleg a motorcsere (HoTS) után DX 9-korabeli vasakon (=CPU kb P4) amúgy sincs esély futtatni a játékot.
Azért AMD és Nvidia között van különbség, "hivatalosan" egy kategóriába tartozó karik közül valamiért az Nvidiások jobb eredményeket hoznak. Bár nem tudom, hogy áll az AMD jelenleg a profilírással (a linkelt teszt egy éves), ennyi tartalék lehet a driverben.
#2234: Bár én ilyen komplex meccset nagyon ritkán játszom, de tervbe van véve a víz a procira (+a HT-t valszleg kilövöm a BIOS-ban).
#2236: Driver és a karik hőfoka rendben van? Ha nem fontos a masszív teljesítmény, esetleg próbáld visszafogni a karik (GPU+VRAM) órajelét akár a CCC-ben akár MSI Afterburnerben (nem tudom mennyire lehet ezekkel többkaris rendszereken órajelet állítgatni...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest