- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Ren Hoek #22199 üzenetére
Azt mondom 1070 ha van rá keret! Én is nézem a lehetőségeket, mert nagyon vennék már valami PC-t és ugyanígy 1080p jelenleg a felbontás, bár nem monitoron hanem házimozi megjelenítőkön. Az biztos, hogy 1060 fölött megy el az ár/érték arány. A szokásos tesztoldalak mellett szeretem az "átlag felhasználós" teszteket, ott néha más jön ki. Nem lesz overkill a 1070, inkább az a sweetspot szerintem.
Azon is gondolkoztam, hogy veszek 1060-at és rögtön cserélek ha veszek komolyabb asztali monitort. Nálam csak ott hibázik az elv, hogy szeretnék VR-t és kellemesebb lenne elosztani a költségeket egy olyan kártyával ami azért normálisan alkalmas rá. Inkább a 1070-et célzom minimum szintnek.
Nem szabad az ilyen dolgokba egyébként sok energiát ölni. Ez mind a játék és az élvezet rovására megy. Majdnem vettem egy 980 Ti-t innen mikor megindult az áruk, de más elfoglaltságom volt. Egyáltalán nem bánnám most, már két hónapja elégedetten játszanék és nem ezzel foglalkoznék. Lehet már a VR headset járna a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest