Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Lehet igazad van.
@Gyiku: most komolyan, a kártyát szerettem, baXott jól nézett ki...anno még az XPower AC lapomat is lecseréltem miatta...de a szoftver...az valami hihetetlanül hulladék.
Vram melegedés, rángatás...különbözõ szoftvereket feltelepiteni hogy használható kategória legyen. Az az érzés megfizethetetlen amikor elkezdesz játszani és 100 FPS-rõl esik 80, 65, 45 majd 20-25-re mert utánozni próbálták az NV energia managementjét....igazi innovatív "gyümölcs". Meg amikor már azt hiszed hogy mindent xarját megoldottad, akkor elõjön a hupikék-lilla-foszfor zöld szinjáték.....
..Sajnos azt kell mondanom hogy amennyire szerettem az elején, annyira utáltam a végén. Pedig anno még rá is fizettem a 980Ti árára hogy megvegyem.Ha olyan jó lett volna, akkor most nem 980Ti volna ismét a gépemben, ami 1500 MHz-en kb 25-30 %-al erõsebb mint a Furyka IKSZ 1150 MHz-en. 1440 p-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Overwatch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
..Sajnos azt kell mondanom hogy amennyire szerettem az elején, annyira utáltam a végén. Pedig anno még rá is fizettem a 980Ti árára hogy megvegyem.