Hirdetés
- AMD FX
- Milyen monitort vegyek?
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Lehet igazad van.
@Gyiku: most komolyan, a kártyát szerettem, baXott jól nézett ki...anno még az XPower AC lapomat is lecseréltem miatta...de a szoftver...az valami hihetetlanül hulladék.
Vram melegedés, rángatás...különbözõ szoftvereket feltelepiteni hogy használható kategória legyen. Az az érzés megfizethetetlen amikor elkezdesz játszani és 100 FPS-rõl esik 80, 65, 45 majd 20-25-re mert utánozni próbálták az NV energia managementjét....igazi innovatív "gyümölcs". Meg amikor már azt hiszed hogy mindent xarját megoldottad, akkor elõjön a hupikék-lilla-foszfor zöld szinjáték.....
..Sajnos azt kell mondanom hogy amennyire szerettem az elején, annyira utáltam a végén. Pedig anno még rá is fizettem a 980Ti árára hogy megvegyem.Ha olyan jó lett volna, akkor most nem 980Ti volna ismét a gépemben, ami 1500 MHz-en kb 25-30 %-al erõsebb mint a Furyka IKSZ 1150 MHz-en. 1440 p-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..Sajnos azt kell mondanom hogy amennyire szerettem az elején, annyira utáltam a végén. Pedig anno még rá is fizettem a 980Ti árára hogy megvegyem.