Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Locutus #21231 üzenetére

    Egy csomó játék ilyen már, mert ezzel akadályozzák meg a cégek az account kölcsönzést. Az Origin ezt általánosra alkalmazza, vagyis, ha 24 órán belül öt különböző gépen elindítasz egy-egy játékot az adott felhasználóval, akkor a hatodik gépen már nem enged indítani semmit, és 24 óráig ez így is marad. A Steamen alapértelmezetten ilyen nincs, de már nem egy játék használ ilyen védelmet, amelyek 24 óráig három vagy öt gépre korlátozzák a játékot. Ilyen például a Total War Warhammer. Nem is a normál játékot teszteljük, hanem egy DRM nélküli Partner verziót, ami mentes ettől a limitációtól. Ez a verzió azonban nem vásárolható meg.

    Technikailag úgy lehetne megoldani a tesztelést, hogy kevesebb VGA legyen a tesztekben, vagy előre le kell mérni egyes VGA-k eredményét. Egyik sem ideális, amikor számos teszt van még a nyakunkon, mert Gyuri mester nem csak VGA-kat mér. Ilyen időbeosztással nagyon fontos a tervezhetőség, amit a program oldali limitek felrúgnak. Ha lenne mondjuk még egy ember a tesztekre, akkor nem lenne probléma, de így nagyon nehézkes.
    Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy az Origin accountunkat mentsék fel a korlátozás alól, de az EA nem nagyon hajlik rá. Pedig mi aztán nem játszunk ezen, hanem csak tesztelünk, és időre megy a teszt, ezért nagyon zavarók a limitek.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák