Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem így van.
Az a lényeg, hogy mindig van egy hangos kisebbség, akiknek valami sosem tetszik, de valójában azt, aminek hangot adnak, sosem tudják bizonyítani. Hiába kéred, hogy emeljék ki a problémás részeket az írásokból. Ennyi. Ha valaki nem csak károg, és hoz valamiféle értelmes dolgot, akkor azt nyilván mindenki meghallgatja, még én is. 
(#21079) miklosss2012: Már le is tesztelték a srácok. Szerintem hétfőn megjelenik, de én szabin vagyok szóval erről nem dönthetek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Kés topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a lényeg, hogy mindig van egy hangos kisebbség, akiknek valami sosem tetszik, de valójában azt, aminek hangot adnak, sosem tudják bizonyítani. Hiába kéred, hogy emeljék ki a problémás részeket az írásokból. Ennyi. Ha valaki nem csak károg, és hoz valamiféle értelmes dolgot, akkor azt nyilván mindenki meghallgatja, még én is.