Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    válasz füles_ #18266 üzenetére

    Van erről bármi hiteles adat hogy akár Szlovákiában is eddig mennyi 1070 1080 at adtak ki?

    Ez a NV végét váró emberke kb olyan mint a Kájl volt a másik oldalon aki szerint hatalmas megoldhatatlan probléma van a Polaris gyártásában :DD Besértődött aztán most ossza őket.
    Vagy a rebellisták már elfoglalták a GddrX gyárat :DDD

    Az igazi első valós ringes meccs a Beast meg az 1070 között lesz, ár érték arányban természetesen/ nem feltétlenül FPS harc.
    Erről az égész fura és erősen frusztrált helyzetről igazándiból csak a PR tehet aki előrehozta a kártyák kidobását, aztán most olyan mintha lenne valami, illete van is valami az 1080 SLIseknél kb. (átváltottak 4K-ra)
    Nagyon sok pénzért meglépheted előre az amúgy egy másfél éves kártyaváltást.
    Én azért emeltem ki az 1080 TI-t mert azzal hogy az 1080 Custom gyártói ráálltak a Founder árra ++ azzal beállították a TI 300 fölötti árát úgy értettem a majdani beállt árát és nem a kezdeti megjelenéskorit.
    Bocsánat elrontottam :R az 1080-at aposztrofáltam középkategóriának, és ez akkor is így van ha jelenleg ez a leggyorsabb, azért csak lesz felette még legalább két kártya. (ez jelenleg a türelmetlenek ideje)
    Én egyszerűen arra leszek kiváncsi hogy meddig tart ez az NV tudat mi az az ár aminél kezd foszladozni , mikor kezd pattogni mint csempe a Máv wcben :), ha az emberek azt nem veszik észre hogy eddig 140 ért vették a 980 at és most 300ért is lesznek az 1080-ak. A TI 350 körüli megjelenési ára elég lesz hozzá vagy meg kell várni a 400-as Pascalt? Tehát hogy mikor rántódnak vissza emberek a valóságba amiben egy infos állásra 73 ezret fizetnek pesten havonta.
    Köszönöm hogy meghallgattál ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák