Hirdetés

Aktív témák

• carl18

addikt

válasz xmercedesx #1840 üzenetére

"Csak kraft nincs benne" Ez komolyan poén ahogy néha kifejezed magad. :D Sirjak vagy nevessek?
    Elég volna csak a hazai árakat összehasonlitani, 3900X 10900K?
    INTEL logót persze meg kell fizetni, de kétlem hogy fanboyokon kivül valaki is az intel választaná a kettő közül jelenleg. Fizess többet, kevesebbért. Sose értettem hogy lehet egy hardver szimplán márkahüség miatt választani.
    Jelenleg ár-érték arányt és a többi tényezőt nézve semmi pozitiv ér nem szól már az intel mellet csak a +5fps( Játékok alatt néha)
    A Skylake csiszolgatásba már nincs több lehetőség. Ennyit tud ez a platform :S
    A Ryzen meg teljesen új, szerintem nagyon szép hogy 3 év alatt hova felhozták magukat.

A 3900X-3950X feltörli a 10900K-val a padlót. Az hogy intelnek van néha 5-10 fps előnye CPU limites szituációban az hagyján.
    De szerintem senki se fog RTX 2080Ti-t 1080P-ban használni ha már itt tartunk. Nem életszerü szituáció ahol képesen előnyre szert tenni.
    1440P-4K-ban már reálisabb ezeket a hardvereket tesztelni.
    Intel háza táján jelenleg hatalmas gondok vannak... 10900K 300 wattos fogyasztással. Ez még lepipálja a 220 wattos FX legendát is FX 9590 volt a neve.

"Elég csak megnézni árukeresőt" A Top 10 processzorból 10-ből 8 AMD.

Aktív témák