- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
xmercedesx #1840 üzenetére
"Csak kraft nincs benne" Ez komolyan poén ahogy néha kifejezed magad.
Sirjak vagy nevessek?
Elég volna csak a hazai árakat összehasonlitani, 3900X 10900K?
INTEL logót persze meg kell fizetni, de kétlem hogy fanboyokon kivül valaki is az intel választaná a kettő közül jelenleg. Fizess többet, kevesebbért. Sose értettem hogy lehet egy hardver szimplán márkahüség miatt választani.
Jelenleg ár-érték arányt és a többi tényezőt nézve semmi pozitiv ér nem szól már az intel mellet csak a +5fps( Játékok alatt néha)
A Skylake csiszolgatásba már nincs több lehetőség. Ennyit tud ez a platform :S
A Ryzen meg teljesen új, szerintem nagyon szép hogy 3 év alatt hova felhozták magukat.A 3900X-3950X feltörli a 10900K-val a padlót. Az hogy intelnek van néha 5-10 fps előnye CPU limites szituációban az hagyján.
De szerintem senki se fog RTX 2080Ti-t 1080P-ban használni ha már itt tartunk. Nem életszerü szituáció ahol képesen előnyre szert tenni.
1440P-4K-ban már reálisabb ezeket a hardvereket tesztelni.
Intel háza táján jelenleg hatalmas gondok vannak... 10900K 300 wattos fogyasztással. Ez még lepipálja a 220 wattos FX legendát is FX 9590 volt a neve."Elég csak megnézni árukeresőt" A Top 10 processzorból 10-ből 8 AMD.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest