- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Petykemano #35059 üzenetére
köszi, hogy emlékeztettél, el akartam már olvasni gbors cikkét, de elfeledtem, most megtettem. De most végre megyek fürödni, elég jó cikk volt, nem bírtam ott hagyni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest