- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
SECTORnooB #36809 üzenetére
Olvass vissza másfél oldalt.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
SECTORnooB #36607 üzenetére
Koszi... Emiatt remalmaim lesznek az ejjel...
Nem volt ebbol valami normalisabb, valamivel jobb verzio is? (Nem videora gondolok, hanem a szamra magara, mintha lett volna valami, ami meg fogjuk ra jol is hangzott... )
-
Plasticbomb
addikt
válasz
#45185024 #36351 üzenetére
Vegyél egy refet, s tegyél rá egy morpheust vagy vizezd le. Te is jól tudod, hogy a refek pcb tekintetében teljesen jó minőségűek, csak a refek gyártásának leállítása után került elő egy két gyártótól gagyi pcb, ami vagy másolta a refet, de gyengébb minőségben, vagy amúgy kompletten gyenge minőségű az egész kártya. Illetve akadt/akad olyan custom is, ami gyak a ref másolata a más alkatrészekkel, de nem gyengébb minőségben (msi airboost).
Ohh, egy hibáról feledkeztem meg, a hbm magasságáról, ami neha nem egyezett a gpu magasságával, s emiatt nem volt teljes kontakt a hűtővel. Mea culpa...
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
Ez igyan nem annyira találgatós, de...
WoTban bejött egy új játékmód, ami alatt a meccs végére a vram felszalad 9-10GB méretre, az fps meg bezuhan. Jól sejtem, hogy itt a HBCC akkor még nem működik?
Van-e olyan lista, és hol van, amin azok a játékok szerepelnek, ahol vagy működik, vagy be van építve.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Shevchenko #35278 üzenetére
Rossz topik, válasz itt
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #35243 üzenetére
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #35242 üzenetére
És egy összehasonlitásban: 3DMark 11 Compare
VEGA20 1 GHz 1250 MHz HBM* - VEGA10 1GHz GPU 1100 MHz HBM2 - VEGA10 1630MHz GPU 1100MHz HBM +50 PowerTarget
-
Plasticbomb
addikt
válasz
#45185024 #35230 üzenetére
Na, csináltam pár mérést.
P7 1630MHz 1150 mV 945 MHz HBM2 (220W körül megáll)
p7 1630 1150 mV 945MHz HBM2 +50 PowerTarget (330 Wattba belenyalt)
p7 1000MHz 950 mV 945 MHz HBM2 +50 PowerTarget (140 Watt)
P7 1000MHz 950mV 1100MHz HBM2 +50 PowerTarget (150W-ra megy fel.)
plusz egy ráadás:
P7 1630 1150mV 1100MHz HBM2 +50 PowerTarget (330W körül áll meg itt is)
P7 1630 1150mV 1100MHz HBM2 +50 PowerTarget FULLHD (és 330W körül áll meg itt is)
Amit én nem értek, hogy miért 3DMark 11ben mértek, miért nem akkor már egy frissebb TimeSpy teszttel, és hogy miért egy 1280*720 felbontáson...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Petykemano #35231 üzenetére
Nem emelkedik számottevően az FPS ha a HBMet felhúzod 945ről 1100ra, vagy akár 1200ra, szal a fene tudja, ellenben nem vesztesz sok fpst, ha a GPUt gyári helyett bányász módon hagyod, 1GHzen, szal valami biztos nincs egyensúlyban, de hog y mi, azt ki kéne tesztelni rendesen.
Pepee, majd letesztelem, de most gridcoint nyomatok vele ezerrel grcpoolon...
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Szeszkazán #35145 üzenetére
S ne feledd, ne hagyj egy vogont sem verset olvasni...
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Petykemano #35059 üzenetére
köszi, hogy emlékeztettél, el akartam már olvasni gbors cikkét, de elfeledtem, most megtettem. De most végre megyek fürödni, elég jó cikk volt, nem bírtam ott hagyni...
-
Plasticbomb
addikt
Biztos vinni fogja, csak 1 seggszikla alaplapban tesztelt a srác, 2 még csak most fog összefutni rengeteg különböző ram modullal az APU, amikről nincs tapasztalat...
Nagyon izgatja a fantáziám már, most megláttam a K15TK fejlesztő blogjában a Rzyenes K17TK-t, és gyak remeg a kezem, hogy szórakozzak vele...
-
Plasticbomb
addikt
Early bird.... Amazon aranyos volt.
-
Plasticbomb
addikt
A configom jelenleg egy 520astól kapja a tápot, még mindig nem voltam olyan szituban vele, hogy teljesen megterheltem volna a tápot (addig ~450W lett a max és ehhez már a CPUmat is elkezdtem feltekerni, hogy elérjem, nem mintha annyira hiányozna), de a biztonság kedvéért nézegetem a 800-1000wos tápokat... csak a 300€+ elgondolkodtat minden alkalommal...
Pepeee, köszi a reklámot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest