Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gróf...

aktív tag

Emlékszem arra az időre, amikor 500-on mentek a 300-as celeronok.
    Akkor kerültem közel a számítástechnikához. A sógoromnak aki összerakta a gépem, az első dolga volt, hogy megnézze, hogy a 333-as celeron megy-e 500-on.

Azt azért ne feledjük el, hogy már nem úgy működik a tuning sem. Hiszen az eszközök saját magukat tuningolják. Azon már PRESZE, HOGY NEM LEHET sokat húzni.

Olvasgattam én is sok cikket a megjelenésről és annak eltolásáról is.
    De ki hiszi el azokat? Ki tudja egyáltalán, hogy mi történt valójában? És a kulcs mondat: Olyan hiba nincs amit KÉT HÉT ALATT meg lehetne oldani. Gondoljátok végig logisztikát! A konténer szállító hajó nem fordul meg két héten belül! :P
    Ez humbug! Valamit kitaláltak, hogy előnyösebb helyzetbe kerüljenek. Sajnos a mai világ elérhetővé teszi, hogy ezt meg is tehessék.
    Ilyenkor szoktam adu ásznak előhúzni a "Császár új ruhája" című mesét. Nnnna, ezen gondolkodjatok el!

A válogatásról.: DEHISZEN az AMD saját maga válogatja a processzorokat, csak nem azon a szinten ahogy mi gondoljuk.
    X900-as processzort például nem gyártanak. Azok a SZARUL SIKERÜLT x950-ek És így tovább.

Új hozzászólás Aktív témák