Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Emlékszem arra az időre, amikor 500-on mentek a 300-as celeronok.
Akkor kerültem közel a számítástechnikához. A sógoromnak aki összerakta a gépem, az első dolga volt, hogy megnézze, hogy a 333-as celeron megy-e 500-on.
Azt azért ne feledjük el, hogy már nem úgy működik a tuning sem. Hiszen az eszközök saját magukat tuningolják. Azon már PRESZE, HOGY NEM LEHET sokat húzni.
Olvasgattam én is sok cikket a megjelenésről és annak eltolásáról is.
De ki hiszi el azokat? Ki tudja egyáltalán, hogy mi történt valójában? És a kulcs mondat: Olyan hiba nincs amit KÉT HÉT ALATT meg lehetne oldani. Gondoljátok végig logisztikát! A konténer szállító hajó nem fordul meg két héten belül!
Ez humbug! Valamit kitaláltak, hogy előnyösebb helyzetbe kerüljenek. Sajnos a mai világ elérhetővé teszi, hogy ezt meg is tehessék.
Ilyenkor szoktam adu ásznak előhúzni a "Császár új ruhája" című mesét. Nnnna, ezen gondolkodjatok el!
A válogatásról.: DEHISZEN az AMD saját maga válogatja a processzorokat, csak nem azon a szinten ahogy mi gondoljuk.
X900-as processzort például nem gyártanak. Azok a SZARUL SIKERÜLT x950-ek És így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest