Hirdetés
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
Mindenkinek más szempotok fontosak, én nem hiába nem veszek csúcs procikat (vgakat) nekem a legfontosabb szempont a csend...ehhez pedig alacsony fogyasztás és kis hőtermelés szükséges.
Ezért hagy zavarjon már engem ez a plusz hőtermelés. Ha gépet fejlesztek nem visszalépni akarok bizonyos dolgokban mert akkor inkább elhalasztom a dolgot.
Nekem nincs szükségem extrém teljesítményre, hanem adott pillanatban elérhető ár érték arányú processzorra és itt az értékbe beletartozik a teljesítmény mellett a hőtermelés és a fogyasztás is.
Első pillantásra úgy tűnt hogy megszületett az etéren az új világbajnok proci ( a Ryzen 3600as) de kellenek még pontosabb tesztek amik tisztázzák a kérdéseket.
A plusz fogyasztást, legalábbis egy részét tényleg simán okozhatják ezek az x570 chipkészletű lapok (megjegyzem nem is értem miért nem ilyen lapban tesztelték a többi amd procit is legalábbis a 2. geneseket)
Ez egy 7nm es proci nem kellene üresjáratban jobban melegednie egy 12nm-esnél logikusan nézve.
a www.gamersnexus.net-en is tök jó hogy leírja hogy a 3600ost egy x570es Gigabyteban tesztelte, de az nem sokat jelent így hogy a többiről fogalmunk sincs milyen lapban milyen memoriával stb tesztelődött...
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Nők, nőügyek (18+)
- Előzetes élménybeszámolókon a DOOM: The Dark Ages
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest