Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
válasz
hackeeeee #21290 üzenetére
Gyári hütö nekem elég volt 1.3 volton is, szoval kezdésnek adj neki 1.270 ez a 3.7 hez annak elég kell legyen. Nb itt nem kell állitani, hagyd auton esetleg SOCot kehet emelni max 1.1 ig de jolesz az is auton. Ugy kb valahol 1 körül lesz. LLC meg 4-5 szokott a tuti lenni. Ott picit emel a bioshoz képest, nálam alatta felette nem az igazi. Ramokat meg probáld meg pl xmp profil és dram timing "ugy rémlik igy irja" böl kiválasztasz egy 2666 kezdésnek annak mennie kell. Aztán éehet fejjebb.
Szerk: látom a ram jolett 3000 en. De még adj neki ibt meg prime is. Esetleg mem test. Én játékkal szoktam. Crysis 3 al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest