Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyul105 #16062 üzenetére
Nem kell ám ezt ennyire szigorúan venni. Szoba ventilátorok is vannak mennyezetre szerelve, vagy a csillárra, és attól még hatékonyak, csak mert a felfelé szálló meleg levegőt fújják vissza.
Túlzottan elméleti szinten közelíted meg a problémát, de voltaképp igaz amit mondasz.Amúgy, az én házamhoz is van olyan oldallap, amin van ventillátor, és az befelé fúj.
Ebben az esetben elég levegő lenne a házba juttatva ahhoz, hogy fent szívjam el.
De nekem az az oldallap nincs meg, helyette sima plexis változat van. Így viszont nem tudnék elegendő levegőt juttatni a házba, csak ha hajtom a szívó ventit, mint az állat. Viszont nálam fontos, hogy csendes legyen. Egyedül a procihűtő mehet, ha szükséges.Rakhattam volna vizet is a felső két venti helyére. 240-es hűtő elférne, de ebben az esetben meg a tökéletes az lenne, ha bloweres VGA-t veszek.
De azokat nem csípem, pedig egyértelműen hatékonyabb a hűtésük ebből a szempontból, mivel az összes átmelegedett levegőt, azonnal a házon kívülre juttatják.Ha rendes VGA van, nem pedig bloweres, akkor az egyetlen, a ház elejéről befúvó venti által keltett légáram, előbb a VGA-n megy keresztül, és csak úgy jut el a prociig.
Ez szerintem rosszabb, mint a mostani változat.Vagy van még az, hogy hátulról is befelé fújok, de ekkor nem tud kialakulni rendes légáramlás, mivel az összes szívóventi ellene dolgozik. (proci + front)
De szerintem ez megint túl lett kicsit gondolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- Jövedelem
- Óra topik
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest