- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hagyjuk már... Hogy jön egy luxus sportautóhoz egy ilyen nyavalyás vacak játékkártya?
A kompatibilitás pedig nem fapadosság.
(#8699) Enclave: Teljesen mindegy, minek a hagyatéka, ha egy elterjedt, szabványos, jól elterjedt interfészről van szó. Olyan, mint hogy sok "modern" alaplapról lefelejtik a PS2-es csatlakozót, hogy ki használ már olyat. Aztán jönnek a hatalmas szívások, amikor mondjuk évente egyszer jól jönne, mikor megfekszik a BIOS-emuláció, és nincs hova kötni az ócska, régi, de működő eszközt. De mondhatnám pl. a PCI interfészt is, azt is egyre kevesebb lapra teszik, márpedig én tutifix, hogy nem fogom kidobni az 50 000 forintos PCI-os hangkártyám, inkább keresek elavult lapot, amiről nem spórolták ezt a csatlakozót még le.
Leírom mégegyszer. Mi lesz pl. azokkal, akiknek van egy régebbi, kisebb értékű másodlagos monitoruk, ami régi, olcsó, és nagyon nincs rajta digitális bemenet? Adják el, és vegyenek még egy fél VGA-nyi árból másikat? Vagy mondok jobbat... Van egy régebbi, jóminőségű projektorod, ami mondjuk ma is a kétszeresét éri a VGA-dnak. Azt is fogod, és kidobod, hogy 3X annyiért vehess egy újabbat, hogy azon már van HDMI vagy DVI?
Leírom miről van itt szó. Spórolásról. A csúcskártyából kispórolták ezt az interfészt. Ez a nagy büdös helyzet.
Mintha az Aventador-ban nem lehetne lehúzni az ablakot, mert úgyis mindenki klímát használ.
-
-
Jani18
aktív tag
Amikor bejött a mantle.Akkor volt az,hogy ha rákattintottal az Options-re akkor leállt az exe.Csak úgy működött ha letiltottad az IGP-t.De a tegnapi driver-el ezt kijavították.Az Options azóta működik.De a mantle még mindig nem.Bekapcsolom de pályabetöltéskor leáll.Ha letiltom az IGP-t.Akkor betölti rendesen.Azt hallottam,hogy ez csak Asrock lapoknál van.
-
Milka 78
nagyúr
VRM terén mindegyik after hűtő nyaldossa a 85-90 fokot(PETER2-MK26-EXTREME3).Új fejlesztés az Xtreme IV,de arról még nincs infó,legalább is a Merlinnél 28-ától rendelhető és bitang ára van.Ha van csavarmatricád akkor bajos lehet.Én pl le tudtam szedni egyben egy penge és egy hajszárító segítségével,de nálam amúgy is intézik a garit ha gáz lenne a karival,így nem kellett paráznom.
-
Malibutomi
nagyúr
A target temp-et is lejjebb vetted? HA nem, akkor ugyanúgy fel fogja engedni 94 fokig.
Ha már hőfok:
A Gaming-en nagyon csendes a gyári ventibeállítás, 60 fok 33%, 70 fok 45%, 80 fok 59%.
A tónusa viszont alig változik 40 és 65% között, úgyhogy csináltam egy ventiprofilt, ahol kb 10%-al magasabb a fordulat a hőfokokhoz.
Így valley alatt alig megy fel 70 fölé, játékok alatt meg 65-70 között mozog, hangban pedig nem sok változás van. -
Milka 78
nagyúr
Érdekes.Nálam 54%-on tartotta alapfeszen az 1115/1410-et az Asus Ref.karit,mindezt 77-78 fokon.Rakj rá a GPU-ra hátulról kétoldalassal egy 8cm-es ventit.Lehet nekem ezért volt ilyen "hűvös" és nyersz egy kicsit hangba is.Vannak custom hűtők 20 ropi magasságában amik halkak is,de a vrm hőmérsékletük nem a legjobb(fórumon van róluk infó).
-
Motion_Blur
félisten
-
-
-
LG és sikeresen nagyobbodott.
Többen is írták amúgy külföldi fórumokon, kapcsold be az árnyékot, az a mutatót kicsinyíti, de a többit nem és játékokban is nagy marad.SzlobiG:
BF4 fórumon is van akinek meghalt, egyébként megjelenése óta ez nem volt probléma, de letöröltem mindent ami hozzá köthető és természetesen megnéztem külön-külön is, nem volt jó.
Most kimarad a BF4 Multi mérésem, 2 nap alatt nem tudtam életre kelteni a Multi-t, akkor nem tudok vele mit csinálni
-
-
Joshi
titán
Én 45k-ért vettem egy Seasonic Platinum 760W mondom ha cserélek akkor valami normálisra.
-
Milka 78
nagyúr
Az ilyen játéktápokat felejtsd el.Ezt a Coolermaster G500-ast találtam ami még olcsó.Egybe ágas(38A/456v) és megbízható,közép mezőnyt képvisel,normális béllel.Ennek elégnek kell lennie.Mondjuk akkor már legyen inkább FSP Raider 550-es +500 forintért.Ez jóval erősebb.Egy ágon 42A/504-v-t ad le,nem fog zavarba jönni tuningnál sem.PH-s teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest