-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagylajos_1
tag
válasz
Motion_Blur #15254 üzenetére
Szia!
Igen ezzel kezdtem, elolvastam...
Láttam h a shaderek és a textúrázók száma több egy kicsivel... de nem igazán értem, hogy ha magasabb az órajele a sima 290 nek ... persze ebben az esetben amit linkeltem, és ugyanúgy 512 bit es mind a 2 kari, akkor miért erősebb az X es verzió, illetve mennyivel...Arra vagyok kiváncsi, hogy miét kérnek el az X-es verzióért 30-40K val többet.... Mert pl ha a sima 290 csak 384 bites lenne ugyanilyen órajellel és az x pedig 512bit es lenne, akkor érteném.... csak így nem igazán tudom hova tenni ezt a differenciát.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
Motion_Blur #9542 üzenetére
Az aztán level 90
Mondjuk sötét zárt házban úgy is mindegy. Akkor megpróbálkozom ezzel én is
Vagy alulról bluetech és evőpálcika kombóval megtámasztom
Amúgy hol tekerted át? A PCB laphoz gondolom nem ért hozzá a gumi.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
Motion_Blur #9539 üzenetére
És lett rá megoldás? Vagy szedjem le a hűtőt és vizezzem le legvégső esetben?
Szerinted a venti olajozás segítene, vagy a ventivel egyáltalán lehet a gond?
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Motion_Blur #9404 üzenetére
Na igen, néztem is hogy hőmérséklet teszt nincs, vagy esetleg hang teszt? Egyik sem lett volna fer ugyebár, és ha nem ültek a teszt gép mellet fülvédőben, ha nem auton volt a ventivezérlés a fél karom ráteszem hogy az AMD nem tartotta az 1ghz-t sem! Így kimondhatjuk hogy ez a teszt kb annyit ér mint halottnak a csók
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Motion_Blur #9402 üzenetére
Számomra ez nem releváns teszt... HD-ban láttuk már mit tudnak a kártyák, sőt objektívebben, és normálisabban, az meg hogy semmi nélkül pár mondatot minden oldalra odaírunk a 4k-ról az mondjuk úgy semmit sem ér
Plusz ahogy láttam 1150-ig boostolt fel az EVGA kari, ami szerintem elég jó, tekintve hogy szerencsétlen AMD meg alapon adta a képet
Na mindegy ilyet is láttunk
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Motion_Blur #9399 üzenetére
Inkább érdekelne hogy ja már 4k-val példálózik a teszt a végén a grafikonok miért nem azt a teljesítményt tükrözik
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #9399 üzenetére
Én pl: egy 290x gaming vs 780ti gaming tesztet néznék meg.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9290 üzenetére
"A memóriánál változott a sorrend, ugyanis itt a két Hynix chipes modell (azaz az MSI és a Sapphire) 1450 MHz-re volt képes, míg az Elpida egységeket alkalmazó ASUS-szal 1600 MHz-ig tudtunk felmenni".
Eddig nem a Hynix volt a tuningosabb motyó,mert itt keményen megdőlni látszik az egész
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #9290 üzenetére
Érdekes eredmény. Gondolom open bench
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #8424 üzenetére
-
andro93
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8422 üzenetére
De Tri-X-et miért ajánlja mindenki? Csomó gyári hibás belőle (fórumos tapasztalatok alapján), olyan mint a giga, ráadásul csak 2 év gari van rá. Az az 1-2 fok, amivel hűvösebb, meg egy kicsivel halkabb, amit valószínűleg senki nem fog érzékelni, ha házban lesz. Mert a teszteket ugye nem házban végzik. Annak éri meg max, aki tuningolni akarja. Javítsatok ki ha tévedek.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #8422 üzenetére
Ez erős túlzás. Én 1100-en simán elvagyok vele. Igaz fülessel játszok.
-
MastR
tag
válasz
Motion_Blur #8333 üzenetére
Motion_Blur : [link]
(#8330) daveoff: Ezt a játékot végpontszámra játsszák, és ott én nyertem
-
szasanyi
félisten
válasz
Motion_Blur #8216 üzenetére
Ja, és milyen brutál akcióban...
-
válasz
Motion_Blur #8164 üzenetére
Saját ventiprofil
players111: Mostanra kiszedtem őket, elvesztették az értelmüket
-
Sonja
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7407 üzenetére
Akkor bukok 4500HUF-ot, 30 napig nem lesz pénzem, kártyám se lesz, pedig kellene. Arról nem beszélve, hogy a következő vásárlóval is kiszúrok.
-
adatfalo
senior tag
válasz
Motion_Blur #7365 üzenetére
Vannak még anomáliák. Gpu-z rendesen mutatta a hőmérsékletet, míg valley-ban kiakadt és folyamtosan 1471374 fokot mutatott
3dmark 11-nél újraindult a gép
(kb a 3/4-nél) mindjárt elindítom újból, ha megint ez történik, akkor visszaveszem a proci tuningot.
A valley viszont a fentebb említettek ellenére szépen lefutott rá is vert teljesen alapon 80 pontot az xfx-re.
-
adatfalo
senior tag
válasz
Motion_Blur #7355 üzenetére
Közben meg is érkezett.
Volt már nálam egy ref XFX de nagyon ciripelt, és mivel kb <<10k volt a különbözet a között meg-e között a tri-x között, ezért bevállaltam ezt. (ref nyákos ez is)
Mindjárt kerül is a gépbe!Eddigi konklúzió: Az xfx igényesebben volt csomagolva, meg okosabban, viszont nem járt hozzá hdmi kábel.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Jó hogy szóltok a ram 1400-en maradt. Na majd mindjárt futtatok alapon is.
-
Devid_81
félisten
válasz
Engem csak azert mert ugyan olyan beallitasok mellett csinalok egy R9 290-es tesztet nektek, de nekem mindenbol basic van, nem tudom a regizett es a basic verzios 3Dmarkok kozott van-e kulonbseg pontozasban, nyilvan nincs.
A tobbi hardver nekem kozel hasonlo mint a Malibutomi-e , szoval jo lenne osszehasonlitasnak.
-
h1mpi
félisten
válasz
Motion_Blur #7295 üzenetére
Szerintem ez az Ati vs. nVidia harc olyan, hogy kinek melyik a szimpi. Árban és tudásban sincs nagy diffi egyik játék ezt a másik azt támogatja. Egy ilyen Mantle persze sokat dobhat, ha jól működik.
-
SimonYana
addikt
válasz
Motion_Blur #7095 üzenetére
Nekem megy szépen a Mantleval is. Most játszottam vagy 2 - 3 órát!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7095 üzenetére
Nekem a driverrel sosem volt bajom, akkor én mondhatom, ha bármi gáz van akkor a kártya szar.
-
válasz
Motion_Blur #6372 üzenetére
Igen, sajnos tenyleg eleg elszomorito, ez a sok hibas darab
-
daveoff
veterán
válasz
Motion_Blur #6147 üzenetére
Mivel a ref.-en nincs backplate ezért így összehasonlítani nem érdemes. Amúgy az MSI hozza az elvárt Gaming szintet, nagyon jó ez a kártya!
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Motion_Blur #5695 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #5292 üzenetére
Tényleg az kicsit többre számítottam.
-
válasz
Motion_Blur #5247 üzenetére
Szia!
Köszi. Akkor ez csak egy HOAX vagy tényleg van olyan ember akinek működött a dolog?
-
válasz
Motion_Blur #5190 üzenetére
Nekem decembe közepén 3 ASUS-ból 0 siker (nem csak meminfo, flashteszt).
-
válasz
Motion_Blur #5187 üzenetére
Nos igen! De ha ez 160e akkor a customhűtős 290x-ek mennyirt fognak majd menni? 180e?
-
SimonYana
addikt
válasz
Motion_Blur #5109 üzenetére
Igen az a masina lesz nálam !
-
Pug
veterán
válasz
Motion_Blur #4730 üzenetére
Az értelmét FHD-ra ne kérdezd, úgyis szét kell szednem a vizet az EK adalék kicsapódása miatt. Akkor meg már valami változzon a HW-en is.
Gondolkoztam 780Ti-n is, de akkor az FC blokkot, meg a backplatet is el kéne adnom, az úgy meg macera, így inkább visszaváltok 290X-re.
-
Asbee
veterán
válasz
Motion_Blur #4571 üzenetére
Igen.
Semmi különbséget nem vettem észre 95 és a jelenlegi 45 fok között de majd biztos Mantle alatt.
Custom hűtéseknél azért kíváncsi leszek a tuningot mennyire fogják a hűtők bírni.
-
Bossi
őstag
válasz
Motion_Blur #4554 üzenetére
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Motion_Blur #4554 üzenetére
Engem különösebben nem izgat hogy leveszi az órajelet amíg megfelelő fps jön ki belőle. Mantle-nél már úgyis ez lesz.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Motion_Blur #4552 üzenetére
Nekem a 9800 pro óta csak nvidia vga-m volt. Most először váltottam amd-re és ezzel is teljesen elégedett vagyok. Nem nézegetem a hőmérsékletet meg a fogyasztást se a ventit nem piszkálom és nem is húzok rajta. (de tényleg mire nem elég a stock teljesítmény?!) Egyszerűen csak használom teljes megelégedéssel. Gtx480 után már ennek a hangja is megváltás volt.
Fekete képernyőt meg ilyesmit egyszer se láttam.
Ha 2 teljesen más vga is majrézik ott más gond lesz. Legfeljebb nv alatt még nem jött elő. -
Macka
veterán
válasz
Motion_Blur #4472 üzenetére
A külföldi oldalak alapján is ez az ár volt várható, nem értem egyesek miért csodálkoznak. Sajnos viszont ezzel az árazással az X 780 Ti-hez mért árelőnye nagyrészt elillan, így közel sem biztos, hogy az AMD a jobb választás (amíg nem láttuk a mantle-t).
adatfalo: november végén volt, hogy az Ipon és a többi üzlet annyira elszállt az árakkal, hogy Merlinnél volt a legolcsóbb.
-
adatfalo
senior tag
válasz
Motion_Blur #4472 üzenetére
Azért a merlinnél a ref kártyák is 10-20 ezerrel drágábbak (voltak) mint mondjuk az iponban, hardverkerben...stb
(#4474) Macka Azért voltak elszállva, mert raktáron volt nekik a vga, merlninnél nincs raktáron 290, 290x, 1 hónapja rendeltem egy powercolor r9 290-et merlintől, de le kellett mondanom, mert leghamarabb csak január közepére tudta volna beszerezni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4328 üzenetére
Miért is nem?
Én most végignéztem a teszteket pár oldalon, a 290x dcii kicsit halkabb és kicsit hüvösebb mint a 780ti ref. Sebességben sincs nagy különbség.
Viszont olcsóbb.
Ez nekem nem tünik rossznak.Quiet módban melegszik fel a kártya és veszi vissza az órajelet, viszont performance módra igaz amit fentebb írtam.
Még egy gondolat...a sapphire hütése eddig úgy tünik jobb, és olcsóbb is lesz, igazából azért az asus a példa mert arról van teszt jelenleg.
-
daveoff
veterán
válasz
Motion_Blur #4328 üzenetére
Sőt....még rosszabb mint a ref. Ha a custom hűtő is ugyanolyan hangos, ráadásul jól befűti a házat, akkor tényleg csak a víz marad annak aki halk és hatékony működést akar.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #4055 üzenetére
Jaja... Mondjuk meg igy is olcsobban kijon a 290X, elorendelessel.
-
ST05
őstag
válasz
Motion_Blur #4066 üzenetére
köszi, huh az még sok..majdnem kijön rajta két 280X DirectCU
-
daveoff
veterán
válasz
Azért az a +50MHz is számít, hogy ennyivel jobban teljesít a dc2 a ref-nél. Igazából annyi, hogy tartja az órajelet, és ezt valószínű jóval halkabban teszi.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Na igen,ez az amiben csalódtam...
Azt hittem olcsóbb lesz picit,de nem lett igazam. -
Goldmen75
őstag
válasz
De akkor már NV driverei jobbak + physix...
-
Tomdriver
őstag
válasz
Motion_Blur #3999 üzenetére
...hát én már nem bírom ezt kivárni, már eladtam az egyik 7870-et is a gépemből.
Szerintetek nagy marhaság lenne 7970 cf-be venni, mint várni 290(X)-re? A mantle miatt lehet jobban megéri a 290 custom, viszont 2x7970 meg szerintem jobban teljesít. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Motion_Blur #3871 üzenetére
Az elég gáz akkor melyiket tegyem rá?
-
Asbee
veterán
válasz
Motion_Blur #3878 üzenetére
Szerintem menne 1150 felett is fesszel 24/7, viszont fhd-ra elég nekem 1100/1350-en. Memória felette bs.
-
Asbee
veterán
válasz
Motion_Blur #3749 üzenetére
Érthető. Én olyan 55-56%-ig bírtam a zajt.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #3745 üzenetére
Akk ezt benéztem!
Köszönöm amúgy!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Motion_Blur #3327 üzenetére
Használ inkább SMAA-t, az sokkal jobb az MSAA-nál, mert azt elbaszták a fejlesztők. Meg a fénypászmákat ki lehet igazából kapcsolni, mert az még nincs kész, csak belekerült a pre-apha kód alapján. Éppen ezért ez ma úgy működik, hogy többször számolja ki ugyanazt és egymásra tolja. Majd úgy egy év múlva befejezik a fejlesztését és akkor lehet, hogy rápatch-elnek, vagy elfelejtik és hagyják így. Esetleg megjön az eszük és megoldják ray-marchinggal, vagy esetleg slicing rendszerrel, ahogy azt teszik a két új konzolon. Sokkal gyorsabban jobb eredményt ad ez a megoldás.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #3321 üzenetére
Ezek a kártyák a rekordok miatt készülnek. Magasabb fesz képes elviselni az áramköre mint a tobbi változaté. Hétköznapi használatban max jól néz ki.
-
Macka
veterán
válasz
Motion_Blur #3321 üzenetére
Me' állítólag a szilíciumlap közepéből lettek a Lighningok vágva.... Csak nem szóltak nekik, hogy a lap olyan, mint a palacsinta, ott a legkevesebb az anyag...
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
Motion_Blur #3275 üzenetére
Az órajeleken kívül van más értelme az x biosnak?
-
Asbee
veterán
válasz
Motion_Blur #3272 üzenetére
És hány fokon tartja? Nálam sem ment sokkal feljebb gyári venti szabályzással, viszont elengedte 83-85 fokig sokszor ahol már szépen vette vissza az órajelet. Én csináltam 95 fokos targettel saját venti profilt így bf4-ben ami legjobban fűt nem megy 85-86 fok felé és 55%-os ventifordulat felé.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Motion_Blur #3268 üzenetére
A ref 7970nél volt az hogy hátra vitte a hőt nem?
A ref 290esek többet fűtenek a házba,vagy rosszul tudom? -
Asbee
veterán
válasz
Motion_Blur #3068 üzenetére
Azért átnyomtam sok tényleg nincs.
-
válasz
Motion_Blur #3018 üzenetére
Én még mindig abban reménykedem, hogy szerzek egy unlock képes 290-et.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Motion_Blur #2999 üzenetére
BF4 kajak jobban fut mint az az mw2...
-
mcwolf79
veterán
válasz
Motion_Blur #3015 üzenetére
Sapphire kártyára is felmegy?
-
Enclave
aktív tag
válasz
A Call of Duty - Ghosts-ot sosem néztem és nem is fogom, viszont a mérésed eredményét nem teljesen értem:
Az első sorban ha jól értem, az adott idő alatt ("Time: 284171ms") került kiszámításra ennyi darab képkocka: "Frames: 19331"
A második tesztben viszont eltérő a képkockaszám: "Frames: 38050" (hogy az ehhez szükséges idő nem egyezik az érthető, hiszen a mért fps értékek is eltérnek)
Ha ugyanazt hasonlítod össze, akkor miért nem egyforma a képkockaszám?
Vagy eltérő teszt (pálya, bejárt útvonal, stb.) van összehasonlítva? (ennek nem látom értelmét, ha nem azonosak a teszt körülményei)
Vagy én értek félre valamit? -
Goldmen75
őstag
válasz
Most akkor ref hűtőd van? S X-es bios s még húztad is? mivel?
-
KillerKollar
őstag
válasz
Motion_Blur #2991 üzenetére
Így van,windows alatt nyilván nem fog 100%-on pörögni mind a két kártya hűtése,sőt idle-ben az 1ik le is kapcsol.Viszont így ahelyett hogy levenné az órajelet addig növelheti a hűtés fordulatszámát ameddig csak kell hogy 95 fok alatt tudja tartani,így alapon crossfire-ön sem veszi vissza az órajelet ref hűtéssel,de azt hozzá kell tenni hogy elég szellős házam van,na meg ugye lassan itt a tél,a szobahőmérséklet sem utolsó szempont.
(#2993) Goldmen75 Én hangfallal játszok,edzem a dobhártyám -
sEsE123
csendes tag
válasz
Motion_Blur #2870 üzenetére
Nekem még a gyári hűtő van rajta (gondoltam csinálok vele egy tesztet mielőtt rárakom a vizes blokkot), nem próbáltam leszedni.
Terhelés nélkül semmi hangja sincs. -
hitman,
őstag
válasz
Motion_Blur #2862 üzenetére
sorry akkor
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Motion_Blur #2854 üzenetére
Most akarok GTX670- ről 290 -re átálni, mennyivel lesznek drágábbak szerintetek a mostani refeknél az egyedi hűtésű kártyák
Most ahogy néztem az MSI R9 290 4GB 104000Ft. Megérné még várni valamennyit, de mennyit
-
Goldmen75
őstag
válasz
Motion_Blur #2851 üzenetére
Mármint a non-ref vagy az egyediek esetében?
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #2791 üzenetére
Dehogy. Nálam jelenleg 65-70 °C a GPU, 75-80 °C a VRM1 és 58-62 °C a VRM2 teljesen terhelve, 1150 MHz-es GPU órajel mellett 1,25 V-on, 75-80 %-os ventifordulat mellett (PK3-as ventik). A titok nyitja, hogy a kártya hátulját meg kell kicsit szellőztetni.
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #2791 üzenetére
Régen lehetett venni külön csak VRM hütést/bordát.... mostanra valahogy eltuntek az ilyen dolgok,vehetsz aftermarket hütést,de okosan lesporolják a VRM bordát,hogy "kompatbilis" legyen a végeredmény pedig a sz... egy pofon...
-
Goldmen75
őstag
válasz
Motion_Blur #2787 üzenetére
na látod, pl a leírásban is totál máshogy van, igaz ezek a mostani vga-k nem szerepelnek benne, de ezt adják hozzá...akkor maradna a sima felület gondolom...
Kár hogy ilyen még nincs senkinek, nincs tapasztalat.....nekem lenne ha nagy házam lenne, de még nem is találtam sokkal szélesebbet, most néztem körül....
akoska07: Köszönöm a linkeket! hasznos volt több okból is!
players111: Randa nagy tény, de komoly a hűtés teljesítménye, s peter-el ellentétben itt a bordán vannak a ventik s még talán a vrm-ekre is több hűs jut
Még mindig latolgatom a lehetőségeket, melyik lenne az optimális...de nehéz...
-
Enclave
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2758 üzenetére
Mik azok a "fénypászmák"?
(alulról a 3. opció) -
Macka
veterán
válasz
Motion_Blur #2754 üzenetére
Hát nekem full Hd-ben, 8x EQAA, SSAO 18 FPS a játék legelején....
Ha visszaveszem 2x MSAA-ra akkor 30.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Motion_Blur #2754 üzenetére
A minden full alatt az élsimítást is érted?
Nem nagyon tudom kivenni a képből, hogy van-e rajta vagy nincs, azért kérdezem. -
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #2720 üzenetére
Ez szomorú hír bár erről nem a vga tehet, de jobban jártál volna ha azt veszed amit priviben írtál ettől a sok szarakodástól megkímélted volna magad és gond nélkül mehettek volna a játékok.
-
Pug
veterán
válasz
Motion_Blur #2711 üzenetére
Szomorúan hallom a füstölést.
De szerencse, hogy a kártyának, meg persze a többi fő alkatrésznek nem lett baja.
Ezt a kittet rendeltem, plusz FC blokkot és backplate-et.
Ha minden igaz, akkor 29-én lesz meg minden, akkor jöhet majd a vizezés.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
-
p87
senior tag
válasz
Motion_Blur #2723 üzenetére
Én elsősorban az izopropil alkoholt javasolnám ha tudsz szerezni, 99%-osat legalább.
Ez teljesen elektronika barát akár az egész panelt megfürdetheted benne nem csinál kárt.Ha nem szedné le akkor erősebb anyag kell, acetont v. nitro hígítót mondanám, de ezekkel óvatosan.
Ha ezek sem szedik le akkor más se hiszem, hacsak nincs valami a gyártó által kapható vagy javasolt szer. -
TaaT
nagyúr
válasz
Én a 4pin mini?PWM csatival használom az Accelero-t, a Molex adaptert sosem próbáltam.
-
Xirtam
veterán
válasz
Fasza, még jó , hogy nem történt nagyobb baj.
-
ffodi
veterán
válasz
Szomorú ezt hallani.
Mondjuk az az adapter elég kretén. Úgy 7 V az a 7 V, hogy a GND lényegében el van tolva 5 V-tal. (vagyis a +12 V-os ág a + a GND pedig a +5 V-os ág a molexben. Ebből lehetnek gondok.)
Lehet érdemesebb lett volna rátolni egy ventivezérlőre.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Ha jól tudom a 7v úgy működik hogy a 12 és 5v van összekötve, és ezt nem minden táp szereti.
-
joca1
tag
válasz
Ezekután én is biztos vizezek.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Frankó....akkor marad a Peter. Ott külön venti van, csak a passzív borda aminek köze van a kártyához...vrm-re meg majd kitalálunk vmi-t
Sajnálom hogy így jártál vele..
-
mcwolf79
veterán
válasz
Motion_Blur #2681 üzenetére
Hmmm...
Driver uninstaller-rel leszedtem az új driver-t, gondoltam "tisztán" újrarakom.
Most már nekem sincs Overdrive fül(Nem flame-keltés, de még hogy nincsenek gondok az AMD driver-ekkel
NV-vel sosem volt ilyesmi gondom)
-
MastR
tag
válasz
Motion_Blur #2663 üzenetére
Ez még mindig ~1.23 V, Ennél többet nem tudok neki adni sem az AB-vel sem a GPUTweakkel, viszont elkezdtem ismerkedni a hexadecimális számokkal
és elkezdtem custom biosos fórumokat nézegetni a neten szóval, remélem sikerül megkínálni a kártyát mondjuk úgy 1.3V valós fesszel!
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #2663 üzenetére
Gondolom a "Core Voltage-hoz." is beírt véletlenül valamit.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #2660 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a nagy csoport a VRM1, a VRM2 pedig a kis hármas csoport elöl. Valamilyen szinten logikus is, hiszen a nagy csoportnak van több dolga, így melegebb is. Itt jegyzem meg, hogy a kedves mérnökök igazán rakhattak volna még +1-2 fázist a tápellátáshoz, akkor nem lenne ilyen meleg.......
-
Asbee
veterán
válasz
Motion_Blur #2644 üzenetére
Én rendeltem egyet de csak poénból.
Úgysem lesz belőle semmi. Volt már ilyenre példa párszor.
Más ami on:
Olvastam olyat hogy xfx és powercolor 290 karik nagyobb eséllyel flshelhetőek 290x-re. Igaz ez vagy vegyem nyugodtan a gigát egy 10-essel olcsóbban? Aztán vagy sikerül vagy nem.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Rohadjatok meg Xperia Z-t is sokat 44-ért kaptak anno t-nél elbaxták az árazást, mostmeg ezt bukom be?
-
adatfalo
senior tag
válasz
Rendeltem 1-et
Max majd küldenek levelet, hogy bocs az ár hibás... De hátha
-
Goldmen75
őstag
válasz
És KÖTELESEK lennének ennyiért odaadni!!!
-
hash99
senior tag
válasz
Motion_Blur #2625 üzenetére
Nézd egy vga-hoz nem 100ezrek a vízezés. Igen a blokk drága 30k de a többi... Ha most körbenézel aprón kapsz 9k-ért pumpa tartály tető kombót ehhez veszel még 1 radit egy 240-es Slim is elég de talán még egy 60mm-es 120-as 2 ventivel. Ez apróról még 6-8k-t jelent. Lényegében Ennyi kell még 6 csati meg víz meg kb. 50cm cső.
Criss: ugyanaz mintha hibryd VGA coolert venne csak jobb hatásfokkal.
-
Macka
veterán
válasz
Motion_Blur #2623 üzenetére
A stock hűtéssel szerintem nem volt ennyi. Vagy?
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #2616 üzenetére
Fekete halál vótmá'?
-
bombibmw
veterán
válasz
Motion_Blur #2608 üzenetére
A H100i hűtőnek a leírásában összekeverik az 1155 és a 2011 lefogató csavarjait.
Ha valaki nem figyel,simán a 2011-eset rakja fel az 1155-re.
Nem kötözködés,csak szerintem elírás lehet ez.(#2610) Motion_Blur : Akkor most jó?
(#2612) Motion_Blur: Akkor tudod,miről beszélek.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Motion_Blur #2610 üzenetére
Még valami, amire em írtál
Zaj!!!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest