- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westlake #520 üzenetére
Ár/érték/tudás alapján ma a legjobb választás a piacon,elhiheted nem kevés tesztet néztem meg az utóbbi időben. Vennék én 690 SLI-t is,de az már az a költséghatár amit épp ésszel én sem lépek át.
290X-el kapcsolatban én megvárom a decembert (visszamondtam az előrendelést),az lehet még nagy nap az AMD életében a Mantle segítségével. Ha azzal illetve a már emlegetett CFX bridge nélküli gyorsulással igazán felülkerekedik a vetélytársain,és lesz rajta elfogadható hűtés,akkor abból érdemes lesz összedobni egy CF-t.Addigra már kialakulnak az árak remélhetőleg lesz hozzá driver is. Akkor kell majd teszteket nézni.
Addig csak reménykedni lehet,hogy jó ára lesz a megjelenéskor és AMD mellékel hozzá egy fülvédőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest